petrpard Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 No zatím tady vidím skoro samé prkotiny, ne poruchy. Aby to nevypadalo , že 5008 je samá prkotina tak hlásím , že my máme 5008 dvě a zatím žádná prkotina ani porucha se neobjevila, doufám že to tak zůstane:potlesk Citovat
radek76 Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 No zatím tady vidím skoro samé prkotiny, ne poruchy. Aby to nevypadalo , že 5008 je samá prkotina tak hlásím , že my máme 5008 dvě a zatím žádná prkotina ani porucha se neobjevila, doufám že to tak zůstane:potlesk :super:super :potlesk:potlesk Citovat
antired Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Ten pacholek fakt zabírá hodně citlivě. Já jsem si nejdřív myslel, že je to tou vánicí, co zrovna byla - měl jsem za to, že je tam nalepený sníh... muzu potvrdit ze yo berou moc citlive... ja mel takhle problem se zadnima senzorama, braly mi kouli... ale ne furt... pak jsem zjistil ze musim mit vicko na kouli naklonene spodni hranou k autu a je klid. Kdyz bylo na kouli dano vicko ( muslim tu ochrannou krytku) normalne...pistelo to furt... jejda co ja s nasundaval koule nez jsem na to prisel... a to slo fakt jen o par milimetru... Citovat
antired Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 jo chlapi jak je to s pujcenim nahradniho auta? zitra vezu auto kvuli tomu kufru do servisu, ale potrebuji jezdit.. mam narok na jinou 5008? protoze do 207 se nevlezem... Citovat
elton Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Antired, tak to fakt nevím, ale mohl by to vědět někdo kdo dělá přímo v Peugeotu, ale oni většinou kecají v jiných sekcích a na nás prdí Citovat
radek76 Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Antired - díky! Plánuju mít kouli stejně převážně sundanou - na tak pěkným autě mi přijde, jako pěst na oko. Vozejk potřebuju tak desetkrát - dvacetkrát do roka:) Já mám na ten pátek slíbenýho Partnera, tam by ses mohl vejít, néééé??? [upravil dne 1/2/11 19:20 radek76] Citovat
antired Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Antired - díky! Plánuju mít kouli stejně převážně sundanou - na tak pěkným autě mi přijde, jako pěst na oko. Vozejk potřebuju tak desetkrát - dvacetkrát do roka:) Já mám na ten pátek slíbenýho Partnera, tam by ses mohl vejít, néééé??? [upravil dne 1/2/11 19:20 radek76] tak koule je super ochrana ... kazdy si da pozor kdyz parkuje za tebou... teda zenskym to je vetsinou jedno:D partnera? toz to ne... prece nebudu jezdit dodavkou.... Citovat
radek76 Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Tak já na to koukám s přihlédnutím ke svým rozměrům - takže je lepší \"dodávka\", než 208, nebo něco ještě menšího Citovat
cogina Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 jo chlapi jak je to s pujcenim nahradniho auta? zitra vezu auto kvuli tomu kufru do servisu, ale potrebuji jezdit.. mam narok na jinou 5008? protoze do 207 se nevlezem... My jsme od vánoc byli v servisu dvakrát a vždy jsme měli náhradní auto - pouze jsme zaplatili projeté kilometry. Úplně bez problému. Ale neměli jsme 5008, jednou jsem měla 307SW a pak 207. Záleží asi zrovna co mají volné. [upravil dne 1/2/11 18:45 cogina] Citovat
elton Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Tak pro Anitireda budou mít určitě volnou jenom 107:D:D:D Citovat
antired Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 jo chlapi jak je to s pujcenim nahradniho auta? zitra vezu auto kvuli tomu kufru do servisu, ale potrebuji jezdit.. mam narok na jinou 5008? protoze do 207 se nevlezem... My jsme od vánoc byli v servisu dvakrát a vždy jsme měli náhradní auto - pouze jsme zaplatili projeté kilometry. Úplně bez problému. Ale neměli jsme 5008, jednou jsem měla 307SW a pak 207. Záleží asi zrovna co mají volné. [upravil dne 1/2/11 18:45 cogina] aha ... diky moc:super Citovat
radek76 Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Rado, ty už jsi někde viděl 208mu? Eltone - to víš, já mám bujné sny :aut:aut Citovat
antired Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Tak pro Anitireda budou mít určitě volnou jenom 107:D:D:D :D:D tak to bych musel pucit dve a spojit je at se mi tam vleze SNB:D Citovat
cogina Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 SNB se do verze SW vleze, ale asi jen ten . Tak ještě chtít, aby dali nahoru rakev, no, žádný problém, ne? Citovat
antired Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 SNB myslíš to jedno tlusté prkno? jojo tu sirokou lyzi. Citovat
radek76 Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 SNB myslíš to jedno tlusté prkno? jojo tu sirokou lyzi. Sportem k trvalé invaliditě !!! :D:D Citovat
elton Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Náhodou lyžování je super:D, jen kdyby ti snouborďáci tak nezavazeli na sjezdovkách:P:P:P Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.