dábel 407 Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 Dotaz nema někdo sherlog v sedanu popřipadě nevite kde je schovana řidici jednotka měla by mit tam baterie:myslim Citovat
strick Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 no, chlape...stes slohnut nekomu auto? kebys to mal vo vlastnom, tak vies... teraz vazne: aky tam mas? pasivny, pasivny+neco...ativny, aktivny+neco tam je kurefsky rozdiel...hlavne v cene:D Citovat
strick Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 skus kuknut sem http://www.sherlog.cz/cz/produkty-a-sluzby.html Citovat
dábel 407 Odesláno 15. leden 2011 Autor Odesláno 15. leden 2011 pasivni ale problem že se maji měnit někde baterky asi po 2 letech nemohl jsem v garaži nastartovat protože se neodhlasil sherlog . nakonec vyřešeno odešla hl.baterka a problem odstraněn .ted jsem zase pojizdny a zajedu do servisu akorat mě překvapil počitač že nehlasil chybu baterie ale arbeg Citovat
dábel 407 Odesláno 15. leden 2011 Autor Odesláno 15. leden 2011 sherlog optimum cena 40 000 koupil jsem ho už zabudovany v autě od 1 majitele takže nevim kde je a rozebral jsem pul auta:mad: bez uspěchu kabely od něho vedou snad po celym autě i do kufru Citovat
merlin99 Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 sherlog optimum cena 40 000 koupil jsem ho už zabudovany v autě od 1 majitele takže nevim kde je a rozebral jsem pul auta:mad: bez uspěchu kabely od něho vedou snad po celym autě i do kufru no vsak to je to pekne, aby ani zlodej tie kable nansli;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.