mattoni1425 Odesláno 10. leden 2011 Odesláno 10. leden 2011 já měl nehodu loni v zimě na řidičovo dveře a škoda od pojišťovny vyplacená byla 13500 a nějaký drobný ty už nevím... a opravdu jsme vyměnil jen dveře nic jinýho teda z pěněz jsem pak ještě kopil motor, protože mi přišla podat ruku ojnice skrz blok. odešlo olejové čerpadlo a nemazalo to. Citovat
mattoni1425 Odesláno 10. leden 2011 Odesláno 10. leden 2011 JJ byla...... JIž nikdy Triglav - uznali to jako totálku, ale cena předpokládaná jen 17000,- z čehož jsem pořádně nasranej....... to nepokryje ani opravu.... nacpal jsem do toho mnohem více ,auto bylo v super kondici....chjo Jde podat námittku__??, pač to auto v totální likvidaci má větší hodnotu. \\ Si alespoň myslím.... Třeba je to jinak a to dokonce se mě ozval kupec na celé auto (zaměstanec pojišťovny??), zatím jsem to nenabízel. [upravil dne 10.1.2011 13:15 rex] Zkus napsat dotaz na WWW.CKP.CZ tam ti poradí jestlimůžeš a jak žádat o přezkoumání jejich rozhodnutí.protože jesli je v řiti i náprava a motorový věci tak by škoda měla být výš. jde také o to že auto nebylo rozebrané tudíš zkryté díly se neposuzují. Citovat
KoldasT16 Odesláno 12. leden 2011 Odesláno 12. leden 2011 záleží jak udáš ty jakou formou dojde k vyrovnání,pokud rozpočtem,tak čumií do tabulek a nic je nezajímá,na fakturu ti proplatí i jednou tolik,ale musíš mit známýho v autopravně.ale to je dost máálo,čekal jsem že dostaneš alespon 25tisíc, ale oni odpočítavají vrak při totálce hrazenou rozpočtem. a nebo zkusit na jinou pojištovnu, domluvit se jestli by ti neudělali jinej odhad,třeba u své pojištovny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.