Prcek85 Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Poradí mi někdo kde u tohodle motoru najdu bod u řemenice, nebo aretační bod na klikovce. Na řemenici jsem našel drážku, ale na bloku už nic proti čemu by měla být. U vačky jsem aretační bod našel. Objevilo se nemilé klepání v motoru a po menším bádání sem zjistil, že nějakým způsobem přeskočil řemen o pár zubů. Prozatím jsem to nastavil od oka, zub sem zub tam a jedete do dobře, ale v nejbližší době se budou muset rozvody udělat komplet i s vodní pumpou poněvadž na tacháči je 78 tis. km, ale co je skutečná hodnata nevím, jelikož nejsem první majitel. Citovat
bajza206 SW Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 klikovka by měla jít zastavit na setrváku diesel má tu aretační díru pod starterem ale benzín nevim Citovat
Prcek85 Odesláno 30. prosinec 2010 Autor Odesláno 30. prosinec 2010 Kámoš má 306 taky diesla a taky to měl pod startérem. Ale stater měl vepředu, kdežto tady je schovanej za motorema a musel bych vyházet polovinu věcí z motorovýho prostoru, abych se k němu dostal. Citovat
Prcek85 Odesláno 31. prosinec 2010 Autor Odesláno 31. prosinec 2010 Dík moc, tohle jsem potřeboval. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.