Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

405 T16 je takový dost ceněný klenot a schání se docela špatně..Z prostého důvodu, že se jich nevyrobilo tolik, a pak je to taky docela drahá hračka na provoz alespoň podle mého míňení.. Ale je to supr auto, když máte rádi rychlost... :):)

Odesláno

no, ono dost zalezi na stesti a spravnem nacasovani :) Byla doba, kdy byly na prodej hned 2 kousky. Ted uz je mozna jen jeden ve Svitavach za 120t, ale je po docela velke rane na pravy bok a zadek. Nicmene, vypada docela dobre, ale bude s tim urcite jeste nejaka prace, aby to bylo vsechno OK. Co se tyka naprav a motoru, tak se zdaji byt v cayku. Tel. kdyztak poskytnu, ale da se i zagooglit a najit si ten inzerat..... good luck

Odesláno

no, jen velm nerad, ale kdyz me potvora nepodrzela..... :) Maly auto je do mesta sice gutt, ale vzhledem k tomu, ue jezdim uz i dalky a ne malo, tak jsem si zvolil trosku vetsejsi autko.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vím o jedné T16 v Praze-Vinoři od borce, co vlastní autoservis. Říkal, že se ho chce zbavit kvůli drahým náhradním dílům a čekací době. Cenu říkal 70-80000,-. Pokud by měl někdo zájem, tak se mi ozvěte a já se s ním nějak domluvím.

• O 5 týdnů později...
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...