Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam originál autorádio Blaupunkt na kazety s ovládaní pod volantem a rádio komunikovalo s displejem,po odpojeni displeje rádio nefungovalo.displej mi odešel a je nefunkční a rádio proste nejede.Koupil sem Kenwood a nemůžu to proboha zapojit, je možně, aby rádio fungovalo bez displeje?jedna se o Peugeot 206 r.v.99

Odesláno
Fungovat ti bude každý rádio bez displeje musíš to jen správně zapojit , tady ti přikládám zapojení ISO konektorů

ISO konektor na Kenwood na v takovém pořadí

Konektor A

1,2,3 a 6 prázdný

4 - baterie

5 -řízeni napájeni

7 - zapalováni ACC

8 - zem

zítra to zkusím a uvidíme, díky z rady

Odesláno

Tak nakonec jsem dal tam původní svazek drátu bez displeje a rádio funguje.akorát hraje hůř než starý originál autorádio na kazety,dal sem autorádio Kenwood KDC-4047UA jsem moc zklamaný,rádio hraje úplně na prd,jeto možně ze by to bylo reprakama?

Odesláno

Nevím rádio vypadá dost slušně a jaké máš repráky nevím,pokud tam máš origo tak ty hrájou docela slušně (aspoň u mě tomu tak bylo) jen mě napadlo jestli si nezapojil blbě právě ty repráky:myslim jinak bych ho za 1000,-vzal:)

Odesláno

Repraky jsem zapojil do původního konektoru,akorát jsou tam napojeny dráty do zadních repraku. zkusím sehnat nove kable a připojit vše na beze spojů. za 1000 ti mužů prodat originál na 206:D

Odesláno
Originál jsem nedávno vyhodil jen si z něj vzal pár věcí:) a to se ti zdá 1000 kč málo když ti blbě hraje a nový stojí 2080kč + doprava zdarma:D

a nechceš k tomu jako bonus mé autíčko?:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...