Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Stelovak SUPERSPORT na Signturku objednany:D

Mi16:fuuu tak to neviem ale mali ste aj s Whitetigrom pravdu trochu som patral a je to nova kasna a old motor:nevim preco nejak som to pri kupe prekukol:bacha ale vsetko sedi aj technicak takze je to v poho:D

[upravil dne 22/10/12 21:32 od 313Mihal313]

Odesláno
... Zle som sa vyjadril tych 7-8cm chcem mat olejovu vanu teraz je tusim 12cm:roll nechcem ist moc do extremu... keby som bol dole tak ako ty tak ostanem visiet na moste alebo v kolajach od kamionov:bojim

hehe..no to som zvedavý jak to nakonec teda dáš, ked teda nechceš byť low jak ja:mrk som bol nedávno u kamoša na jame a som len tak pre srandu zmeral kolko mám teda ja tu vaňu..sa budeš asi čudovat ale je to 7,5cm:D tak ked tu svoju dáš tých 7-8cm tak to bude gut:super:D:aut

a supersport ti schvalujem:superja si ho pochvalujem, je to pohoda:cool:rozmýšlam, že by som ho hodil a na verču:myslim

Odesláno

Ale neboj sa ti nic budeme Dvaja Low in SK 405:D (znovu ma to chitilo:roll ) tak na jar to zrealizujem...len potom mi uz fakt budes musiet pomoct s tou zadnou napravou:D a vybral som si ten isty co mas aj ty objednal mi ho jeden clovek tu z klubu za bezkonkurencnu cenu podotykam novy:aut myslim,ze teraz v piatok by mal dorazit:) lebo momentalne nemem na drahsi no povodne som chcel AP-cko ale ten sa pohybuje v inych cenovych relaciach ako supersport...a si myslim,ze supersport je taka zlata stredna cesta:super

ked si s nim spokojny tak ho ber aj na wercu ved nestoji vela:D len myslim,ze sa neda seriovy spustit tak dole ko u verzie na peugeot:nevim

[upravil dne 24/10/12 05:38 od 313Mihal313]

Odesláno
Stelovak SUPERSPORT na Signturku objednany:D

Mi16:fuuu tak to neviem ale mali ste aj s Whitetigrom pravdu trochu som patral a je to nova kasna a old motor:nevim preco nejak som to pri kupe prekukol:bacha ale vsetko sedi aj technicak takze je to v poho:D

Bud rád- mne nejak viac sedí ten starší Mi16 motor. je viac športovejší- ľahšie sa vytáčal do otáčok a vo vyšších otáčkach ťahal ako divý. Ten novší taha stále rovnako. nie je to už ono.

Odesláno

a hned som aj nahodil stelovak:super teraz som skoncil od vcera 22:00 do dnes 0:39:D

dalsie foto na aute budu dnes:aut nakolko mi to neslo odfotit po tme

post-31840-14109627811237_thumb.jpg

[upravil dne 31/10/12 00:48 od 313Mihal313]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...