Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
ja som ti hovoril,ze je problem to zohnat ako aj tie hmlovky...nova hlavica stoji 22€:D

[upravil dne 14/1/12 14:11 od 313Mihal313]

a original hmlovky aj s ramcekmi 75€ kus :D

[upravil dne 14/1/12 14:12 od 313Mihal313]

post-31840-14109621802229_thumb.jpg

Odesláno

dnes mi prisla skoro ako nova hlavica radiacej paky co som zohnal:D (na novu este cakam no :nevim keby dojde) dufam,ze zajtra mi napisu email,ze je v trnave:)

[upravil dne 19/1/12 19:07 od 313Mihal313]

[upravil dne 19/1/12 19:08 od 313Mihal313]

Odesláno

bez ramceka? .. myslis do serioveho narazniku... ja neviem to by sa trebalo spytat 309karov, jaky je rozdiel medzi hmlovkami a pridavnymi dialkacmi...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak dnes mensi update;)

Navsteva u Crazybikera pre predny a zadny Mi-ckovy naraznik + plasty na dvere a Mi-ckove prahy a vyfuk remus:D

teraz mam doma 3x predny naraznik,3x zadny naraznik,3x sadu prahov a 3x sadu komplet lemov + vsetky dverove listy tiez 3sady :aut (treba si urobit mensiu rezervu pokial su :D )

a este T-cko dostane na jar novy koncovy tlmic Remus (ktory som dostal uplne zadarmo vdaka mojmu fotrovi):super

Takze obidva tatose budu behat s ladenymi vyfukmi od Remusu;)

[upravil dne 13/2/12 21:07 od 313Mihal313]

[upravil dne 13/2/12 21:10 od 313Mihal313]

Odesláno

Čau,co se týč mlhovek a dálek,tak jedny měli vroubkování po celém skle a jedny měli vroubkování myslím jen v prostředku,to byli myslím dálky.Jinak rámeček měli jak dálky tak mlhovky (309-405 měli stejné a stejně i Citroen BX)Bez rámečku jsou myslím z 205ky a jsou jiný....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...