Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
za ake peniaze prosim ta?... za take peniaze idu 405ky v pomaly top stave... ... tecko len znizit, folie a max 17 -18 kolesa a bola by to bomba:) moj nazor :)

No s T-ckom mam v plane dotiahnut nejake detaili ohladne plastov a par malickosti vymenit a nechat ho v povodnom stave bez akychkolvek uprav...original je original;)

Odesláno

Aleee nebojte sa T-cka som sa este ani nedotkol od kedy ho mam doma:( dokoncujeme barak pred mesiacom sme menili komplet celu strechu a nove stresne okna...a teraz dokoncujeme zvnutra (aby sme byvali aspon na vianoce ako ludia...lebo to vyzeralo nie ako barak ale chliev:D)...menili sme komplet parkety v 2izbach stahovali nabytok...olistuvavam prave okna z vnutra a tak...takze na auto neni cas...dokonca som ho este neprepisal:( takze asi tak:D Este mam na to zajtra a v piatok posledny den:roker

[upravil dne 13/12/11 21:41 od 313Mihal313]

Odesláno

Dovolte opravu ;). Do 15 dni mas zo zakona, ak nestihnes mas este cas(spolu do 30 dni) ale musis napisat cestne vyhlasenie,ze proc si nevedel prihlasit(napr. zudravotne problemy, odcešstovany do zahranicia a pod.) Par krat som uz ani ja nestihol do 14 dni a pohoda ;):roker ale radsej sa uistit,kolko DI tolko zakonov :D

Odesláno

:myslim neco som nasiel:

Držiteľ vozidla je povinný do 15 dní od dňa vykonania prevodu držby prihlásiť vozidlo a umožniť porovnanie údajov uvádzaných v dokladoch vozidla s údajmi priamo na vozidle. Orgány Policajného zboru požadujú predložiť:

...............

ak vozidlo nebolo prihlásené do 15 dní, aj doklad, ktorý hodnoverne preukazuje, prečo tak držiteľ alebo vlastník vozidla nemohol urobiť,

ak vozidlo nebolo prihlásené ani do 30 dní, aj odborný posudok o kontrole originality vozidla nie starší ako 15 dní, s výsledkom \"spôsobilé\" (v takom prípade nie je potrebné umožniť porovnanie údajov uvádzaných v dokladoch s údajmi priamo na vozidle),....

Priamo z http://www.minv.sk/?prihlasenie-vozidla-z-ineho-okresu

Som zistil, ze im staci aj doklad od servisu,ze auto nebolo pojazdne ;). Zajtra idem na DI prihlasovat auto... ak chces opytam sa ;)

Ja len tak, ak nahodou nestihas, nemusis sa bat ;)

Odesláno

Tak dnes som trosku preklepol svoje nove auticko a zistil som nasledovne:su to zapisy s STK a EK aj s kilometrami:aut

27.3.2003 - 175198km

4.3.2005 - 181565km

5.3.2007 - 190119km

6.3.2009 - 198385km

28.2.2011 - 205475km

ked som ho kupoval 2.12.2011 malo presne 205702km:D

Takze to neni vylietana krava ako spominal mi16:roll

[upravil dne 15/12/11 20:38 od 313Mihal313]

[upravil dne 15/12/11 20:39 od 313Mihal313]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...