Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

si mi ju vyfukol..:D nahodou do BA nebudes mat cestu ?:D.. vela stastnych km... v akom je to celkovom stave? som vygoogloval, ze auto malo 8 rokov tu istu poistku, takze to nemusi byt vylietana krava (neprestriedalo sa vela majitelov)

Odesláno

Dakujem vam velmi pekne;) konecne som si splnil svoj chlapcensky sen:D

No auto bol dovoz z Rakuska (r.v 11/1995 je to verzia bez airbagu) tam ho kupil priamo z peugeotu z viedne 1 majitel (podla papierov nejaky starsi pan 55r ktory s nim chodil na servis do Peugeotu podla servisky)...potom ho od neho kupil a doviezol nejaky chlapik do Ba tiez (okolo 55r) ten ho mal chvilu teraz neviem presne kolko a napokon ho kupil terajsi majitel ako rodinne auto!!!ma ho od 1.1.2003 no bohuzial sa mu rozrastla rodina a t-cko bolo prenho nepostacujuce tak kupil Nisana Xtraila...este mi aj jeho zena hovorila,ze s nim za tie roky co ho maju vela nenabehali....

A co sa tyka motora ten je v 100% stave,kasna taktiez..prahy su trosku vydute ale daju sa opravit:) ma nabehanych 205000km,su tam komplet vymenene vsetky kladky + rozvod menil pri 160000km,olej menil pri 200000km,nove komplet predne a zadne brzdy (kotuce a platnicky) ktore maju nabehane asi 2500km,zadna naprava bez nejakych znakov poskodenia alebo takzvaneho rozchodu ako kacica,diferencial suchy+hydraulika funguje na 100%...interier a sedacky ako nove!!!treba len vymenit zadny diel vyfuku...to neni az tak velka polozka...su k nemu 16elektrony na slusnych 80%gumach (na foto)+15 plechace s uplne novymi zimnymi gumami v cene + original zahradka a este taka malickost z vyroby ma zapisane tazne priamo od vyrobcu este aj na stitku tiahla je vyrobca peugeot wien:roker

bohuzial fotky som neporobil ziadne budu az v stredu ked ho doveziem domov!!!

zatial len foto z bazosu:)

post-31840-14109620833001_thumb.jpg

[upravil dne 28/11/11 19:03 od 313Mihal313]

[upravil dne 28/11/11 19:44 od 313Mihal313]

[upravil dne 28/11/11 19:56 od 313Mihal313]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...