Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No,ak je to 2004,tak tam budes mat VAN.To znamena,ze cestinu tak jednoducho,ak vobec zadarmo nezozenies.Pre CAN je to ine.A k tomu ako je to tu rozdelene pre rt3 a rt4 by som nepolemizoval,je to tu jasne a prehladne co patri k comu.SW musis aktualizovat,ak tam mas stary SW a nove mapy do navi.Viem ti napisat postup ako prelozit rt3 do cestiny,cez SZ.

Odesláno

no... POZOR! to že se mapy dají stáhnout neznamená že jsou zadarmo...furt je to pirátství :D... takže pokud dal 3000 Kč za češtinu a mapy 2012.. tak to je celkově dobrá cena... mapy stojí přes 5000 kč... je mi sice jasné že to navigacecesky.cz vypálili a tak se přestupku dopustili oni a ne libor :D Libor se stál pouhou obětí :P i když asi na faktuře nemá napsané že mu nahráli CZ a prodali mapy, že?

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Dobrý den,

Pro majitele navigačních jednotek již dokážeme nabídnout češtinu pro systém RT6

A také rádi poskytneme originální navigační CD, ať je nemusíte stahovat z internetu...

[upravil dne 26/11/12 11:15 od navigacecesky.cz]

• O 1 měsíc později...
Odesláno
No,ak je to 2004,tak tam budes mat VAN.To znamena,ze cestinu tak jednoducho,ak vobec zadarmo nezozenies.Pre CAN je to ine.A k tomu ako je to tu rozdelene pre rt3 a rt4 by som nepolemizoval,je to tu jasne a prehladne co patri k comu.SW musis aktualizovat,ak tam mas stary SW a nove mapy do navi.Viem ti napisat postup ako prelozit rt3 do cestiny,cez SZ.
první stiskni v navigaci tlačítko MENU a podle čísla zjistíš verzi: verze do 5,99 je verze VAN tedy poslední aktualizace je 5,95 a pokud máš nad 6 tak máš verzi CAN a pro tu je poslední aktualizace 6,63
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravim, vie mi prosim Vas niekto poslat link na RT3 soft 6.63 + slovencinu a ak by sa dal aj navod do sukromnej spravy.

Ďakujem.

[upravil dne 27/1/13 08:12 od Jean406]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Po 4 hodinách louskání stahování a vymýšlení jak dostat češtinu do rt3 se mi to nepovedlo... Mám staženo několik češtin ale nevím jak má vypadat výsledné cd... co tu je je pro rt4 může někdo prosím uvést vše na pravou míru ? budu mu nejen já velmi vděčen... :myslim:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...