wojtěch Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 pokud mi do toho nic nevleze tak bych taky dorazil... Citovat
ThorR Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 Snad přesvědčím i Toma406 aby přijel s tou svojí nádherou :D Citovat
Guest Alpinka Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 Máte někdo přehled kolik se nás tam asi sejde? Citovat
barenst Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Podle vseho asi z P-C 5-10 aut a Audinaku asi 20 , tak uvidime jakebude pocasi , zatim nekdy nebyla vyhoda 4x4 oproti predokolkam , hlavni bylo jak ridic umel zachazet s plynem Citovat
Přema Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 No nic proti audinám....ale myslím že Audi club taky nezve na své srazy členy peugeot clubu........znám ty jejich směšné výrazy no\"pežot\"..... za mě pokud sraz tak citroën a peugeot...... A ted do mě......... Citovat
wojtěch Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 No nic proti audinám....ale myslím že Audi club taky nezve na své srazy členy peugeot clubu........znám ty jejich směšné výrazy no\"pežot\"..... za mě pokud sraz tak citroën a peugeot...... A ted do mě......... :super:super:super:super Citovat
barenst Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Je to jen o lidech , ja poradam olesnou po Zilovi a za jeho dob tam jezdilo 10-15 aut (peugotu ) po odchodu zily tam prijely treba jen 3 auta , loni neprijel od Peugotu NIKDO Jestli chces muzes prijet , nikdo se nikomu nebude posmivat ,ono mit 4 kruhy neni zadna vyhra , loni jsem vyhral ja se starou 405 a ostatni to uznali ,ze jde jen o zabavu a neco se naucit ,(dokonce tam prijel jeden i s Ivecem ) dalsi s S8 zapadl hned 2x atd , s pohonem Quattro ten slalom stejne jeste nikdo nevyhral ani na suchu ani na snehu . Kdo chce muze prijet a vyzkouset si slalom na snehu (mozna ) , ja osobne nerozlisuju kdo ma jake auto , ba dokonce srovnani s jinyma znackama jen vitam (precijen svest se v RS6 , nebo nejakem Quattru je take zazitek ) Citovat
KUBBACHER Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 No nic proti audinám....ale myslím že Audi club taky nezve na své srazy členy peugeot clubu........znám ty jejich směšné výrazy no\"pežot\"..... za mě pokud sraz tak citroën a peugeot...... A ted do mě......... Přemo Audi neřeš, já sice už Peugeota nemám, ale rád za vámi přijedu a pokecám. Doufám, že dorazíš Citovat
ThorR Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Taky nejsem nějak nadšený z Audi klubu, chtěl jsem přijet na 100%, ale teď si tak jistý nejsem. Ještě se rozmyslím, a Tom406 jak ho znám určitě nepojede když tam bude Audi ... Citovat
Přema Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Kubo...ty si členem a měl si pežo.....moc rád Tě uvidím.......ale ty OOOO moc nemusím........ Citovat
KUBBACHER Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Taky nejsem nějak nadšený z Audi klubu, chtěl jsem přijet na 100%, ale teď si tak jistý nejsem. Ještě se rozmyslím, a Tom406 jak ho znám určitě nepojede když tam bude Audi ... Chlapi proč řešíte Audi, ti budou stát na druhé straně parkoviště. Přece kvůli nim nebudu kazit partu ne:roker Citovat
Přema Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Já bohužel v tento termín nedorazím......Tchyně si vymyslela oslavu narozenin už od oběda....... Citovat
Peca24 Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Ví někdo jak to tam aktualně vypada?jestli bude parkovište pod sněhem přemyšlím že bych dorazit:myslim Citovat
Guest Alpinka Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 manžel má v sobotu nějaké školení z práce tak jsem bez sparing partnera Citovat
ThorR Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Tak jede tam někdo ? Ať tam nejedu nakonec sám a tam budou bukvice s audinama (psáno ve srandě pro rejpaly....) Citovat
Pata Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 ThorR: já bych jel, škoda Přemy, chtěl jsem pokecat elton: přijedeš aspoň ty? ukážu ti mojí lopatu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.