Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podle vseho asi z P-C 5-10 aut a Audinaku asi 20 ,

tak uvidime jakebude pocasi , zatim nekdy nebyla vyhoda 4x4 oproti predokolkam , hlavni bylo jak ridic umel zachazet s plynem

Odesláno

No nic proti audinám....ale myslím že Audi club taky nezve na své srazy členy peugeot clubu........znám ty jejich směšné výrazy no\"pežot\"..... za mě pokud sraz tak citroën a peugeot......

A ted do mě.........

Odesláno
No nic proti audinám....ale myslím že Audi club taky nezve na své srazy členy peugeot clubu........znám ty jejich směšné výrazy no\"pežot\"..... za mě pokud sraz tak citroën a peugeot......

A ted do mě.........

:super:super:super:super:super

Odesláno

Je to jen o lidech , ja poradam olesnou po Zilovi a za jeho dob tam jezdilo 10-15 aut (peugotu ) po odchodu zily tam prijely treba jen 3 auta , loni neprijel od Peugotu NIKDO

Jestli chces muzes prijet , nikdo se nikomu nebude posmivat ,ono mit 4 kruhy neni zadna vyhra , loni jsem vyhral ja se starou 405 a ostatni to uznali ,ze jde jen o zabavu a neco se naucit ,(dokonce tam prijel jeden i s Ivecem ) dalsi s S8 zapadl hned 2x atd , s pohonem Quattro ten slalom stejne jeste nikdo nevyhral ani na suchu ani na snehu .

Kdo chce muze prijet a vyzkouset si slalom na snehu (mozna ) , ja osobne nerozlisuju kdo ma jake auto , ba dokonce srovnani s jinyma znackama jen vitam (precijen svest se v RS6 , nebo nejakem Quattru je take zazitek )

Odesláno

A ted do mě.........

Přemo Audi neřeš, já sice už Peugeota nemám, ale rád za vámi přijedu a pokecám. Doufám, že dorazíš:bacha:D

Odesláno

Taky nejsem nějak nadšený z Audi klubu, chtěl jsem přijet na 100%, ale teď si tak jistý nejsem. Ještě se rozmyslím, a Tom406 jak ho znám určitě nepojede když tam bude Audi ...

Odesláno
Taky nejsem nějak nadšený z Audi klubu, chtěl jsem přijet na 100%, ale teď si tak jistý nejsem. Ještě se rozmyslím, a Tom406 jak ho znám určitě nepojede když tam bude Audi ...

Chlapi proč řešíte Audi, ti budou stát na druhé straně parkoviště. Přece kvůli nim nebudu kazit partu ne:roker

Guest Alpinka
Odesláno

manžel má v sobotu nějaké školení z práce tak jsem bez sparing partnera :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...