Benžík Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Před pár dny jsem po sundání plastovýho podběhu koukal, jak mam rezavou trubku chlazení mezi chladičem a vodní pumpou. Je to kritický místo jako třeba u 309? Tam mi ta trubka prorezla, dal jsem místo ní nerezovou. Mam to řešit, nebo u 406 tahle trubka neprorezává? Citovat
comm Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 NO vidis to v sobotu menim olej hned sa nu pozrem a ked bude hrdzava tak ju nahradim uvidim inac podla mna staci ked ju natres nejakou farbo priti rezy. Citovat
Benžík Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 U 309 jsem mel tu trubku tak prorezlou, ze pri demontazi jsem ji rozpulil zmackunutim sikovkama. A to vypadala jenom trochu rezava na povrchu. Pokud je ji mas ted ve stejnym stavu, barva ji nepomuze. Rikam si, ze rozdil je v tom, ze u 309 nebyl ten plast v podbehu a cakala na ni voda rovnou od kola, takze u 406 by mohla byt zachovalejsi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.