Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cauko, ja som riesil tento problem asi pred pol rokom, pristup k tomu osvetleniu je uplne na prd, takze ti prajem vela stastia...ja som bojoval asi 30 minut, dalsich 10 minut sused (obaja bez uspechu).

Osvetlenie je zacvaknute po bokoch, t.z. ze ked ho tam vsunies, tak sa veeelmi tazko da vybrat. Ak budes mat stastie, tak sa ti to podari, skus to ale jedine z boku nejako podobrat a vylupnut (bud z jednej alebo druhej strany) .

Ja som strasny kludas ale po 30 minutach ma to prestalo bavit, nakoniec sa mi jedna strana zlomila a bolo to vonku. Nove som kupil na ebay-i. Drzim palce, ak by si predsa len nemal stastie, skus na ebayi alebo:

http://www.autoomega.sk/index.php?form=messageboard&id_sek=1&id_tovar=23295&ukaz=detail&hlzaradenie=1

Odesláno

No ide iba ta priesvitna cast dolu...Ked sa ti nebude darit tak daj dolu obklad a potom to uz pojde lahko..Nepokusaj sa vytiahnut to cele bez toho aby si zatlacil zozadu na poistky lebo to zlomis..

Guest mischko11
Odesláno

ne ne chlapci na bokoch toho priesvitneho krytu su take dierky , na kazdej strane jedna.Do tej dierky (iba jednej ) staci pichnut bud torx alebo hocico takeho piemeru a zapacit v smere od svetla spz a mas to von a naspat to staci len nacvaknut

:papa

Odesláno

skus tak ako to popisal mischko...a ked sa nepodari tak daj dole z druhej strany tapacir, ten cierny kryt....to staci len tahat na silu pak tu bude pukat, ako sa budu uvolnovat tie spinky ;)

Ja som to tak robil a slo to:P

• O 3 měsíce později...
Guest mischko11
Odesláno

takze kamarati tu je video navod toho co som popisoval tak sa ho racte naucit :D

vela stastia,ps pouzivajte nastroj rovnakeho priemeru ako je otvor na krytke ide to lahsie
Guest mischko11
Odesláno

nedalo mi tak som prehladaval google ci niekto nieco take nahodou nenatocil,lepsie je videt ako vysvetlovat,

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...