TtomasS1 Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Je to mozno primitivne ale tak kusal som a neslo to dat dole tu priesvitnu umelu hmotu na osvetlenie SPZ http://www.automedik.cz/cat/ak/10318.jpg a tak by so mchcel poradit ako sa to dava dole a co treba kde zatlacit dakujem Citovat
homer33 Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Cauko, ja som riesil tento problem asi pred pol rokom, pristup k tomu osvetleniu je uplne na prd, takze ti prajem vela stastia...ja som bojoval asi 30 minut, dalsich 10 minut sused (obaja bez uspechu). Osvetlenie je zacvaknute po bokoch, t.z. ze ked ho tam vsunies, tak sa veeelmi tazko da vybrat. Ak budes mat stastie, tak sa ti to podari, skus to ale jedine z boku nejako podobrat a vylupnut (bud z jednej alebo druhej strany) . Ja som strasny kludas ale po 30 minutach ma to prestalo bavit, nakoniec sa mi jedna strana zlomila a bolo to vonku. Nove som kupil na ebay-i. Drzim palce, ak by si predsa len nemal stastie, skus na ebayi alebo: http://www.autoomega.sk/index.php?form=messageboard&id_sek=1&id_tovar=23295&ukaz=detail&hlzaradenie=1 Citovat
pipistrel Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 ako dal si to dole a nejde len ta priesvitna cast dole? a podla navodu to nejde? [upravil dne 10/11/10 21:42 pipistrel] Citovat
Biliboy Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 No ide iba ta priesvitna cast dolu...Ked sa ti nebude darit tak daj dolu obklad a potom to uz pojde lahko..Nepokusaj sa vytiahnut to cele bez toho aby si zatlacil zozadu na poistky lebo to zlomis.. Citovat
antal Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 alebo to to proste zlom ako ja a kup si z peugeotu nové za 25 kč Citovat
Guest mischko11 Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 ne ne chlapci na bokoch toho priesvitneho krytu su take dierky , na kazdej strane jedna.Do tej dierky (iba jednej ) staci pichnut bud torx alebo hocico takeho piemeru a zapacit v smere od svetla spz a mas to von a naspat to staci len nacvaknut Citovat
sopranonaj Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 ja som vybral takisto celu objimku a az tak som dal dole sklicko, samozrejme ze sa mi takisto jedna strana na objimke zlamala na jednej strane:D Citovat
TtomasS1 Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 tak potesili ste ma strasne. Tak normalne sa bojim to otvarat aby to neprasklo niekde... Tak ale niekedy zacat treba tak ze asi tak. Citovat
buga Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 skus tak ako to popisal mischko...a ked sa nepodari tak daj dole z druhej strany tapacir, ten cierny kryt....to staci len tahat na silu pak tu bude pukat, ako sa budu uvolnovat tie spinky Ja som to tak robil a slo to:P Citovat
Sobol Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Nějaká další zkušenost hoši? přestala mi svítit pravá strana tak to budu muset taky sundat.. Citovat
Guest mischko11 Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 takze kamarati tu je video navod toho co som popisoval tak sa ho racte naucit vela stastia,ps pouzivajte nastroj rovnakeho priemeru ako je otvor na krytke ide to lahsie Citovat
pipistrel Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 tak mischko podla tohoto to musi uz kazdy zvladnut Citovat
Guest mischko11 Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 nedalo mi tak som prehladaval google ci niekto nieco take nahodou nenatocil,lepsie je videt ako vysvetlovat, Citovat
buga Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 alebo rovno odpojit to a je po problemoch Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.