Guest Lubk0 Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Toho HD som sa bal aj ja, a v pohode ho nosim vo vrecku Pravda, ked mam nohavice k obleku, a podobne, tak to neni bohvieco, ale normalne ho nosim vo vacku v rifliach, a bez problemov ... Co sa tyka androida 2.2, myslim ze by to malo ist potom updatnut ... Ved 2,2 je na nete, a da sa stiahnut pre moju HD2 jku ... Citovat
Qcko Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 Takze upgrade androidu nie je plateny? Uzasne, toho som sa bal ... ty vies cloveka potesit Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Takze upgrade androidu nie je plateny? Uzasne, toho som sa bal ... ty vies cloveka potesit Ci je plateny, netusim, nic take som ale nepocul ... Nechapem dovod preco by mal byt plateny, tym padom by sa zastavil predaj uz vyrobenych telefonov s verziou 2.1 Citovat
Qcko Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 Ale zas poznam mentalitu SVK firiem:D ... kazdopadne diky moc:papa Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Napriklad lenka ma Xperiu X10 Mini, tam je android 1.6, a teraz som si cital, ze SE zachvilku spristuni zdarma 2.1 tku pre tento telefon A upgradnes to velmi jednoducho, a telefon ta na novu verziu OS upozorni hned, ako bude prenho vypustena Takze len pripojis kablom, a ides Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.