VincentCZE Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Zdravim. Jake predni desky na kotouc ferodo?(pc.569kc/kus)-kod autokelly-FE DDF051. Budou na to ok desky Ferodo Racing DS2000 typ: FCP393S pc.cena 2350kc. Mam moznost sehnat za super cenu. Popr jake jine mi doporucite. Kdyz nemam vetrany kotouce-co mam za brzdovou soustavu(vyrobce-jsou dva)? Jake zadni celisti ? Motorizaci mam 1,9grd. Diky za odpovedi. Citovat
Benžík Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Na 405 jsem mel bendix brzdy, jsou to ty, jak se u nich desticky zajistujou tim vinklem, ty druhy jsou girling, u jich je na zajisteni desticek kulatej cep (mozna dva, nevim) Ty desticky co pises jsou zbytecne drahy. Mel jsem 1,9d break, kotouce nechlazeny, vzadu bubny. Citovat
VincentCZE Odesláno 8. listopad 2010 Autor Odesláno 8. listopad 2010 ty desky mam moznost sehnat za 400 i s dopravou.novy nepouzity. Spis me zajima tahle odpoved : vydrzi ty kotouce napor? Od koho celisti na zadni buben: ate, starline, ferodo popr nekdo dalsi? Mam bendix... Citovat
VincentCZE Odesláno 8. listopad 2010 Autor Odesláno 8. listopad 2010 No nic. Desky necham zatim bejt. Od jakyho vyrobce zadni celisti?(aby me nepredjizdel zadek). Citovat
Benžík Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Za tuhle cenu bych nevahal je koupit. Dozadu bych koupil asi taky ferodo. Citovat
VincentCZE Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 Tak pri vymene loziska v servise sundali kolo. A ...deska zadna. Takze se budou menit. budou se davat ATE Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.