Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Hledá se řidič jakékoliv P406

Recommended Posts

Odesláno

Rád bych se zeptal na tvoje zkušenosti se 406, na spolehlivost, poruchovost, atd. Mám ho asi čtvrt roku a zatím spokojenost. Předtím jsem dráždil japončíky Mitsubishi a Mazdu, no a s P406 zatím nemám žádný zkušenosti. Jak jseš na tom ty, máš nějaký postřehy +/- s pežotem. Díkes

Odesláno

Jezdím s Peugeoty asi od r.91, tak že jsem těmito auty poznamenanej. P 406 je krásné, prostorné a pohodlné auto. Co se týče problémů, neměl jsem nic vážného až na drobné opravy. Jediné co ti k Peugeotu můžu říct je to, a to ti může potvrdit většina "pežo?áků",že jsi koupí tohoto krasavce udělal to nejlepší co jsi udělat mohl. GRATULUJI!!! ;) ;) ;)

Odesláno

Přidávám se ke gratulaci. :D;).Pezoti jsou totiz vseobecne spolehlivá auta.ja přímo nemam 406ku ale do servisu k nám jezdí známej ten má HDI a co ta 406ka zkusí to zkusí a pořád jezdí a dělaj se na ní jen ty klasický údržby.A když ti řeknu že je jezeďák a je sní věčně někde na poli.Prostě ještě jednou gratuluju. :cool: :cool:

Odesláno

Zdarec. Nevíte něgdo náhodou jak se dostat do předních levých dveří, abych to celý nedoku..il. Potřebuju rozhejbat zámek, funguje totiž jen při zamykání (což je důležitý, že) a při odemykání mu po použití dálkovýho musím pomoct ještě klíčkem. Díkes

Odesláno

Nevím jestli budu přesnej, ale je to jednoduchý. Ve spodní části jsou dvě oválné záslepky a pod nima jsou šroubky, pak vydloubni kryt repro(myslím, že neí zajištěn šroubkem), vyšroubuj repro, v madle vydloubni opatrně spínače stahování oken,pod nima jsou dva šrouby a vydloubni madlo(tu vaničku). Teď si nejsem jist, jestli přijde ven dřív vanička nebo spínače. Každopádně to dělej s CITEM. No a když máš všechny šrouby venku, tak tapecírunk od spodu odcvakej a nakonec ho povysaď a je to. ;)

Doufám, že máš hvězdičky, než to začneš dělat. :cool:

Odesláno

No teď zrovna asi ne, ale až se trochu oteplí. Jsem taky zvědavej co s tím vůbec je, když to funguje při zamykání a při odemykání to nechodí, estli to stačí promáznout nebo nějak víc tomu domlouvat.Ty máš HDI? Co je to za typ 60 kW nebo 80 kW. Zdary

Odesláno

O 1,9 TD jsem taky uvažoval, ale nakonec se nachomejtla nabídka 2,1 TD s mezichladičem, v plný výbavě i s klimatizací, kromě kůže a střešního okna. Co maj 1,9 za výbavu a jak je to svižný? Měl jsem předtím Mazdu 1,8 V6, to bylo docela švihadlo, ale s tímhle, i když díslíkem, si nemůžu stěžovat, co se do svižnosti týče. Zdary

Odesláno

Ne, na mojich stránkách je ze všech stran, ale je to BREAK a ty jsou ze zadu všechny stejný. Je tam jen rozdíl v bočním blinkru a vtom, že nemám kolem dokola stříbrnou lištu. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...