Jardatv Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Nejde mi ovladač(většinou)P 406 2002,na vytažení předního okna u řidiče,dolů jde nahoru je to sázka do loterie.Má prosím někdo nějaké řešení?předělat -opravit nebo nový přepínač.Dík Jarda Citovat
R1kimi Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Nemusí to byť len ovládačom, ak to ide dole dobre a s vytiahnutím sú problémy, či to nebude v samotnom mechanizme sťahovania okna. Mne na starom m. vyskočilo lanko mimo osu sťahovania a hore sa mu nechcelo kým som to nedal na pôvodné miesto... Citovat
Jardatv Odesláno 26. říjen 2010 Autor Odesláno 26. říjen 2010 Nevím,nic tam nehrká,ale když s tím spínačem hejbu tak se většinou chytí a jede.Zatím Citovat
777-Ado-777 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 ...robi to aj mne, len soferova strana a len vytahovanie, aj som mal tapacir dole ale nic podozrive tam nebolo, typol by som to na vypinac lebo ono ide okno rychlo hore bez nejakeho citelneho odporu, ale s vypinacom sa treba hrat kym zopne a to len v nejakej polohe [upravil dne 26/10/10 19:21 777-Ado-777] Citovat
Jardatv Odesláno 26. říjen 2010 Autor Odesláno 26. říjen 2010 A teď babo raď,nešlo by to nějak přepojit,třeba na spínač zadního okna:myslim.Nemá někdo zkušenost-nebo sehnat z vrakáče jiný. Citovat
tagomago Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 asi pred par dny jsem resil podobnou vec - ovladac prednich oken, faceliftovana 406 \'99, kdyz jsem se s autem rozjel, levy okno se najednou svinulo dolu... podivne trhave a uplne az dolu, a to pokazdy; v jednom servisu mi rekli, ze to bude nejspis problem v onom ovladaci - takze jsem rozebral tapecirunk, vypojil draty a ovladac vyndal; pak jsem pouze ovladac rozebral, abych se dostal ke vsem kontaktum, ty jsem ocistil, zoxidovany spoje oskrabal a dal vsechno zase zpet dohromady. A funguje to bez problemu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.