Stepkao Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Ahoj, včera jsem dal na auto jiná kola, mají taky snímače tlaku, čekal jsem že budu muset do servisu, ale nehlásí mi žádnou chybu, po startu je standartní hláška že jsou ok. Čím to je? Předem díky! Citovat
Přema Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 dostal si ty jiné kola k autu????? nebo to jsou uplně jiná? Citovat
Stepkao Odesláno 24. říjen 2010 Autor Odesláno 24. říjen 2010 Ty co jsem tam měl byla k autu a tyhle jsem nedávno kupoval jako starší... Citovat
Přema Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Tak ujet v kuse více jak 30km a uvidíš jestli se neobjeví hláška že tlak v pneu není monitorová(když dám zimáky bez tak až po cca 30km to pípne že tlak není monitorván).......snímače které na autě nikdy nebyli se musí přihlásit....... Citovat
Stepkao Odesláno 24. říjen 2010 Autor Odesláno 24. říjen 2010 Dají se načíst dvě sady? Musí se potom dodržovat umístění na autě? Citovat
Přema Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 dají se .....pořadí se nemusí dodržovat Citovat
Stepkao Odesláno 24. říjen 2010 Autor Odesláno 24. říjen 2010 Tak to je dobrý (myslel jsme že budu muste 2x ročně do servisu), včera jsem ujel cca 20 km, za chvilku jedu pryč tak jsem zvědav. Nevíš jak si auto přiřazuje umístění na autě aby označilo správně píchnuté kolo. Citovat
Přema Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 V podběhách u každého kola jsou snímače...... Citovat
Stepkao Odesláno 24. říjen 2010 Autor Odesláno 24. říjen 2010 Takže to má jenom krátký dosah a každej načte jen jedno kolo, myslel jsem že to funguje na větší dálku.. Díky za informace, dám vědět jak jsem dopadl po dnešní cestě. Díky! Citovat
kajvet Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 kdyby to fungovalo na větší dálku pak by mohl např- snímač pravého předního kola snímat levé přední apod. Citovat
Stepkao Odesláno 24. říjen 2010 Autor Odesláno 24. říjen 2010 Právě proto jsem si nebyl jistej jestli se nemusí každej načíst ke konkrétnímu kolu. Jinak dneska jsem najel 50 Km a chybu to nehlasí, ale při zapnutí klíčku už neukazuje stav, takže to asi brzy začne hlásit... Hlásí to pak pořád zvukovým signálem, nebo se to jenom zobrazuje na displeji? Citovat
Přema Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Jednou to pípne......ujel si 50km v kuse? Citovat
Stepkao Odesláno 24. říjen 2010 Autor Odesláno 24. říjen 2010 2x 25Km. Jen jsem měl strach aby to neotravovalo furt. Možná to mají na počet startů... Citovat
Přema Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 tak až ujedeš víc jak 30km v kuse bez vypnutí motoru, uvidíš......ale spíš počítej že to nemáš spárované a bude se to chovat jako kdyby tam nebyli..... Citovat
Stepkao Odesláno 24. říjen 2010 Autor Odesláno 24. říjen 2010 Počítám s tím, myslíš že se to dá načíst i na neoriginál diagnostice, mám možnost na bosch.. Citovat
Přema Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Zapomen na to.......jedině PP2000 + doplňková krabička na párování snímačů........ S KTS od Bosche se dostaneš max. tak do motorovky...... [upravil dne 24-10-10 od Přema] Citovat
Stepkao Odesláno 24. říjen 2010 Autor Odesláno 24. říjen 2010 ok, tak se zrovna objednám. Díky za rady... Citovat
Stepkao Odesláno 31. říjen 2010 Autor Odesláno 31. říjen 2010 Ahoj, takže mi to chybu nehlásilo, protože mi údajně tlak po nečtení přes diagnostiku ukazovalo, ikdyž je to auto vidělo poprvé, nevím čím to bylo, teď už tam mám úvodní obrazovku, akorát mi smazali i ty druhý, protože to nešlo načíst znovu, takže na jaře musím znovu do servisu... Citovat
Marcel00 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 uz som pisal toto iste do vlakna DEFEKT, ale myslim ze sem sa to viacej hodi, takze: ja uz jazdim tyzden a furt nic nehlasi ziadnu stratu spojenia alebo tlaku v pneu, ale vsimol som si jednu vec ze ked nastartujem tak vzdy mi po check kontrole ukazalo aj PRESSION OK ked som mal letne so snimacmi a teraz ked mam zimne bez senzorov tlaku tak mi to tu PRESSION OK neukaze ako by vedel ze senozory niesu v dosahu tak sa ani kontrola tlaku nevykonava. Takze je to asi normalne nie a takto by to asi malo byt nie ? Alebo mam nieco novsie chytrejsie ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.