Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

včera jsem dal na auto jiná kola, mají taky snímače tlaku, čekal jsem že budu muset do servisu, ale nehlásí mi žádnou chybu, po startu je standartní hláška že jsou ok. Čím to je? Předem díky!

Odesláno

Tak ujet v kuse více jak 30km a uvidíš jestli se neobjeví hláška že tlak v pneu není monitorová(když dám zimáky bez tak až po cca 30km to pípne že tlak není monitorván).......snímače které na autě nikdy nebyli se musí přihlásit.......

Odesláno

Tak to je dobrý (myslel jsme že budu muste 2x ročně do servisu), včera jsem ujel cca 20 km, za chvilku jedu pryč tak jsem zvědav. Nevíš jak si auto přiřazuje umístění na autě aby označilo správně píchnuté kolo.

Odesláno

Takže to má jenom krátký dosah a každej načte jen jedno kolo, myslel jsem že to funguje na větší dálku.. Díky za informace, dám vědět jak jsem dopadl po dnešní cestě. Díky!

Odesláno

Právě proto jsem si nebyl jistej jestli se nemusí každej načíst ke konkrétnímu kolu. Jinak dneska jsem najel 50 Km a chybu to nehlasí, ale při zapnutí klíčku už neukazuje stav, takže to asi brzy začne hlásit... Hlásí to pak pořád zvukovým signálem, nebo se to jenom zobrazuje na displeji?

Odesláno

Zapomen na to.......jedině PP2000 + doplňková krabička na párování snímačů........

S KTS od Bosche se dostaneš max. tak do motorovky......

[upravil dne 24-10-10 od Přema]

Odesláno

Ahoj, takže mi to chybu nehlásilo, protože mi údajně tlak po nečtení přes diagnostiku ukazovalo, ikdyž je to auto vidělo poprvé, nevím čím to bylo, teď už tam mám úvodní obrazovku, akorát mi smazali i ty druhý, protože to nešlo načíst znovu, takže na jaře musím znovu do servisu...

Odesláno

uz som pisal toto iste do vlakna DEFEKT, ale myslim ze sem sa to viacej hodi, takze:

ja uz jazdim tyzden a furt nic nehlasi ziadnu stratu spojenia alebo tlaku v pneu, ale vsimol som si jednu vec ze ked nastartujem tak vzdy mi po check kontrole ukazalo aj PRESSION OK ked som mal letne so snimacmi a teraz ked mam zimne bez senzorov tlaku tak mi to tu PRESSION OK neukaze ako by vedel ze senozory niesu v dosahu tak sa ani kontrola tlaku nevykonava. Takze je to asi normalne nie a takto by to asi malo byt nie ? Alebo mam nieco novsie chytrejsie ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...