Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mám tu problém s motorem. mám 1,4 benzín,r.v.1999 a včera úplně přestalo táhnout,prostě mám 2,5 tisíce otáček a auto škube,jak kdyby chcípalo. Vypadá to že vynechává jeden válec. Dneska sme to s mechanikem řešili,tak sme vyměnili svíčky,vysáli benzín,dali jinej filt na benzín a nalili benzín z jiný benzinky. cukalo to stejnak. tak přece jen sem to jel zkusit a už to začalo i chcípat,mechanik se s tim byl taky projet a přijel jen na 3 válcích. Nevíte co by to mohlo dělat?jo a je to čerstvě po rozvodech... možností je hodně,ale financí je málo... snad chápete :)

Odesláno

Tuším, že už to tady kluci řešili. Příčinou by měla být špatná zapalovací rampa...

Sežeň si někoho se stejným autem (motorem), přehoď ji odtamtud k sobě a vyzkoušej-kdybys nebyl z daleka, tak bych Ti klidně na otestování půjčil, ale pochybuju, že se Ti cesta do Prahy vyplatí...

[upravil dne 24/10/10 od peugeot09]

Odesláno

Kdyby to bylo tou rampou tak tu jednu mám na prodej kdyby si chtěl ale to že to i chcípe nevypadá na rampu ale na nějaký čidlo včetně lambdy,chce to někoho kdo to má taky a je ochotný půjčit čidla aby si našel závadu

Odesláno

tak auto celej víkend stálo a už zase jezdí,najelo se na něj dneska asi 30km a nic to nedělá. že by to fakt dělal ten benzin?:myslim no zkusim to pořádně projet až přijdu z práce

Odesláno

jsou to tak cca 4 měsíce, co jsem řešil ten stejný problém, akorát mi teda do toho svítila aji kontrolka diagnostiky motoru. nejprve že je to zanešený apod, následovala čistka, ale pak to začlo dělat to samé. takže nakonec, jak už bylo zmíněno, to dělal vadný vstřik ... po výměně jezdí zase tak jak má ;-)

Odesláno

tak se to vrátilo,dneska mi to chcíplo a od tý doby to má zvuk jak když to de na 3 válce a motor se hrozně klepe.otáčky drží normálně na cca 900,akorát že sešlápnu plyn a když pustim tak otáčky klesnou skoro až na 0.. Takže, benzin vadnej neni,svíčky to nedělaj,na diagnostice mi nic nenašly,vstřiky,lambda tedy asi v ok stavu. tak už nvm co by to mohlo dělat. Vadný čerpadlo,že by dávalo málo benzinu?:myslim nic jinýho už mě nenapadá nebo ještě čidlo teploty,že by zbytečně obohacuje směs? to už snad ani nic jináho dělat nemůže

je zvláštní že včera jsem s tim lítal a nic dneska ráno taky nic,až teď při spáteční cestě to nejede

Ještě sem někde našel,že by to mohli dělat zdvihátka ventilů. je to možný?

[upravil dne 27/10/10 16:19 warlockps]

Odesláno

Papoušek měl pravdu? :D;)

Jinak co jsem tady v některém starším tématu viděl, někdo ji dokonce i opravoval (zapalovací rampu). Pod tím plastem je nějaký epoxid, nebo něco takového a ten po čase praská a propouští VN a projevuje se to tak jako u Tebe. Klučina to zalil zase epocidem a prý vše v pohodě. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...