Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja som si precital osobne skusenosti 2 ludi ktory to menili;)nie je nad osobne skusenosti.ale pokial vies ty na dialku ze je to ok tak mu to objednaj.moze to tak byt ale osobne by som sa toho obaval.apropos je jedno ci je z de alebo pl alebo z ugandy.ked mas raz to spravne objednavacie cislo tak diel sedi,to urcite vies

Odesláno

No a já jsem osobně volal do servisu a ptal jsem se jestli někdy řešili problém s těmihle rozvody... Na což mi bylo řečeno že pasují a nikdy problém neměli... :) Navíc je to skontrolováno i přes vin a všechno by mělo sedět, to že jim to tam nesedělo je divný, ale bůh ví kde co koupili....:)

Odesláno

osobne nepoznam servis co robi rozvody do tohto typu motora kazdy mesiac.assi je tych aut strasne viac ako som si myslel.

a servisom neverim nic,na ich slova by som urcite nedal po telefone.

idealne by bolo keby tu pani napisali co s tym mali problem.

z tvojho prejavu usudzujem ze ked si niekto nieco kupi u teba tak nikdy nebude vracat kvoli tomu suciastku ze nepasuje.je to tak?

Odesláno

No ještě nikdy se mi nestalo že bych součástku našel podle vinka a neseděla by.... Vlastně abych pravdu řekl tak za ty roky co to prodávám mi ještě nikdo nikdo nevrátil žádný díl z jakéhokoli důvodu.... Vždycky když byl problém(vždy na straně výrobce, nebo přepravce) tak jsme to spolu nějak vyřešili a mně se zpět nic nevrátilo.

Odesláno

Tak proč by se vyráběli a nabízeli kdyby to nesedělo? Vždyt by dodavatel nic neprodal.... :myslim

EDIT : Takže jsi zkoušel tu sadu INA 530025910 , případně SNR KD 459.46 montovat a neseděla ti ? Ta by tam podle vinu jít měla a co jsem zjištoval já, tak by s tím problém být neměl....:myslim

[upravil dne 12/11/10 22:45 godzila.01]

Odesláno

pp205 -- Jak to rešite u Vas v servisu?

mno tak holt budu to muset asi zmasakrovat...:bacha a rozhodnul jsem se ze si je vymenim sam ...nemuzu dal cekat abych pak nekupoval s rozvodama take novej motor

Odesláno
pp205 -- Jak to rešite u Vas v servisu?

mno tak holt budu to muset asi zmasakrovat...:bacha a rozhodnul jsem se ze si je vymenim sam ...nemuzu dal cekat abych pak nekupoval s rozvodama take novej motor

sady na 3,0 beru od polaky, je jedina ktera pasuje, je tam vse vcetne vodni pumpy ale nema ted ani kus.

Odesláno

Tak jsem na to koukal a ta INA fakt nesedí a i vím proč... :D Frantící mají stejný origo čísla pro starou i novou kladku, celkem teda nechápu jak to i z originálu objednat správně... :D Takže všichni to dělají jen na nový model, ale podle vinu by to pasovat mělo i na starý model, ale nepasuje... Kdyby tomu dílu dali jiné číslo myslím že by si ušetřili spoustu starostí...:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...