Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, jsem v prekérní situaci. Před měsícem jsem byl na technické a tam mi řekli, že silenbloky ramen na tom nejsou nejlépe a, že by stálo za to je po zimě vyměnit. Ve čtvrtek mi začalo mi něco hučet(hvízdat, pískat ). Vzal za kolo a zjistil, že má vůli ( spodní čep byl v prdeli :( )

Už nějakou dobu se mi sem tam ozval homokyneťák. Tak jsem si řekl, dobrý vyměním to vše. Koupil jsem tedy poloosu, silenbloky ramen ( přední i zadní ), čepy jak pro ramena tak na řízení. Když už jsem to měl celé rozdělané dal jsem i nový brzdový destičky.

No hučení nezmizelo. Napadlo mě že ta poloosa odmrvila ložisko v náboji. Koupil jsem tedy taky nový. Dal to do kupy a hučení je stále. Už mě nenapadá co by to mohlo být.

Abych přesněji pospal hučení: Při průjezdu levotočivou zatáčkou s plynem .... pokud vyřadím a projíždím zatáčkou žádné hučení neslyším... ( Peu 306; 1,6i; 65Kw; 1995; )

Tak a teď se ptám Vás: je možné aby to dělal diferenciál? nebo by to mohlo být i ložisko v převodovce?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...