Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj v pondělí jsem si koupil PEUGEOT 206 r.v.2000 typ HFX a nevím jestli tam jde nějak nadstavit nebo přepnout denní počitadlo kilometrů.V příručkách s internetu jsem se dočetl,že stačí zmačknout tlačítko na palubní desce mačkal jsem a nic stále jen celkový stav.Prosím o radu

Odesláno

Při zmačknutí se přepne do režimu ujetých kilometrů od posledního nulování,nulování se provede stlačením a držením tlačítka.

Pokud to nefunguje tak je možné že je znečištěný kontakt k čemuž je potřeba budíky demontovat a rozebrat,není to nic složitého a v případě zájmu ti to nafotím a trochu popíšu ale je možné že je problém i jinde:myslim

Odesláno

Děkuji za odpověď a při zmačknutí by to mělo cvakat?Protože mi to ani necvaká jak kdyby to snad nebylo ani na mačkaní.Jestli by ti to šlo a mohl jsi mi to příležitostně nafotit byl bych moc rád.

Odesláno

Tak na obrázku je vidět jak to vlastně vypadá,jedná se o plíšek nasazený na desce pošného spoje který zezadu ze strany pl.spoje propojuje tři kontakty.Stlačením plastového kolíku se prostřední kontakt plíšku odkloní a tím se rozpojí prostřední kontakt plošného spoje od obou krajních čímž vznikne povel takže tam nic cvakat jak jsi psal nebude:)

Doporučuju výstupky na plíšku vyčistit spolu s plošným spojem jemným smirkem,brusnou vatičkou nebo chemickým čističem na kontakty.

Je to jen jedna z možností a nemusí to tím být ale to zjistíš sám jestli to pak bude fungovat tak ať se ti zadaří:mrk

post-30367-14109613263141_thumb.jpg

Odesláno

Jo rád pomůžu pokud je to v mých silách taky jsem začínal a trvalo mi dlouho než jsem se k něčemu prokousal:D ale stále se učím protože je pořád co se učit a v mojim věku už to tak rychle nepobírám:D

Odesláno

Tak už mi to funguje byl to asi opravdu ten plišek,jenom jsem ho trošku přihnul protože se mi nepodařilo sundat ten černý kryt oravdu nevín jak ať něco nezlomím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...