jozefsv Odesláno 23. říjen 2010 Autor Odesláno 23. říjen 2010 takze som si prezistil ceny. spojka luk 250 euro a samostatne lozisko 45 euro Citovat
godzila.01 Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 takze som si prezistil ceny. spojka luk 250 euro a samostatne lozisko 45 euro To je podle ceny nejspíš LUK z polska, protože takový nemám zdaleka ani nákup od německého dodavatele.... Stejně celkem divný, protože doporučená maloobchodní cena pd LUKu za ložisko je 2442kč... Citovat
jozefsv Odesláno 23. říjen 2010 Autor Odesláno 23. říjen 2010 neviem od akej firmy je lozisko ale bolo mi povedane ze je origo,nahradu skladom nemali.Valeo spojka stala trosku viac inac neviem odkial to mate ale kde sa pytam aj na sk tak valeo spojky su drahsie ako od luku;) [upravil dne 23.10.10 od jozefsv] Citovat
godzila.01 Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Je to dost podezřelý s těma cenama za udávanou kvalitu.... Jedině že to mají na skladě jako letitý ležák a nemůžou se toho zbavit, jinak si nedovedu vysvětlit takhle nízké ceny.... ta spojka valeo stála přece v kelly asi 9.000kč a tu mají dražší jak ten avizovaný LUK.... No uvidíš sám co to bude za kvalitu Citovat
jozefsv Odesláno 23. říjen 2010 Autor Odesláno 23. říjen 2010 nakupujem tam roky.jedine znackove veci.rozvody som bral kladky skf,pumpa graf tusim a remen si mozes vybrat.cena bola asi o 100 euro ako bezne u nas za komplet.cievka valeo 40 euro v origo peugeote 50.tak je to so vsetkym Citovat
godzila.01 Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 kladky skf,pumpa graf - to jsou věci od kelly .... To mi nějak nepřekvapí na tom i tak mají obrovskou marži, ale tu spojku si nedokážu vysvětlit... No neřešme to, snad to bude v pořádku, uvidíš Citovat
jozefsv Odesláno 23. říjen 2010 Autor Odesláno 23. říjen 2010 kelly asi v cudzine nebude ci?pri rozobrani rozvodov tam boli kladky presne taketo skf.zeby v nemecku dali smejd?keby si videl tu fa z nemecka za rozvody ... dufam ze to bude len spojkove lozisko,dnes zase nic nehuci.je to take raz ano potom nie.spojka zabera normalne,nepresmykuje...tak snad len lozisko zacina odchadzat. inac neviem preco ti tie spojky nejdu do hlavy ked v najdrahsom servise u nas v meste chceli za valeo 350 a dali by mi 10 percent z toho este dole. Citovat
godzila.01 Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Kelly je jen velko distributor pro čr/sr,tudíš oni to koupí přímo od výrobce, prodají to manším obchodům se svojí marží a ty obchody to pak prodávají dál.... No nejde mi to do hlavy z jednoducháho hlediska, protože vím jaká je doporučená cena od LUKu a taky znám nákupní cenu distributora(největší prodejce náhradních dílů v evropě) takže když si k tomu připočtu jeho marži mám svojí cenu, mám od nich ty největší slevy co dávají a ani tak bych jí nekoupil ani za to za kolik ti jí nabízej... Proto se mi nezdá že by ta spojka byla z německa od LUKu.... Nákupní cena za to valeo je někde okolo těch 200e pro obchody, a už vidím proč ti jí nabízejí tak levně.... Protože na slovensku v ceníku autokelly je jen za 346e a u nás je v ceníku kelly za 511e.... Tak to je potom jasné když to za 200éček nakoupí.... sice nevím jak je to možné že na slovensku jí mají tak levně oproti německu,ale kdyby byla taková cena v německu nabídnul bych ti i lepší cenu..... Každopádně to vidím že asi začnu místo do německa jezdit na nákupy na slovensko.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.