Guest MMMMM Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 Chtěl bych se zeptat na jednu věc: Mám pracovní telefon i tarif, kde mám data nonstop GPRS (žádné snižování rychlosti po stažení většího objemu dat). Nyní naši kontakti osobu kontaktovala paní z o2, že tento tarif už nenabízejí a že má pro nás jiný ale protože tolik nestahuji, tak pravděpodobně tarif kde se rychlost bude snižovat na základě objemu dat která stáhnu. Možná to bude i levnější ale to mě nebolí, protože to je firemní telefon. Tak se ptám, jestli mi ten tarif mohou sami zrušit nebo převést na jiný, pokud s tím nebudu souhlasit. Beru v potaz, že pokud přesvědčí zaměstnavatele tak ten se pro to může rozhodnout a tarif změnit. Citovat
godzila.01 Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 Pokud má smlouvu, tak podle mně mu to sami od sebe nemůžou změnit.... Pokud totedy nemají nějak ošetřené ve smlouvě.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.