Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Nafta táhne, ale nejede...to ví každej kdo v nějakým tom dýzlu chvíli jezdil. ;)

to se budu hádat, doraž někdy v pátek do ul do kaufu a řeknu kámošovy aby tě svez ve 4ce golfu 1.9 tdi, cca 250 kobil a krouťák někde u 400 Nm, a potom uvidíš jak nafta nejede

Odesláno

183kW z 1.9ky? To tam má turbo z lokomotivy? :bojim - > Prolezl jsem net a vážně je taková prasárna v oběhu. Jen mi teda není jasné, proč VW, TCPA apod dá z 2.0 nafty \"jen\" 100-120kW :D

Odesláno

no tak má tam větší turbo, větší cooler a větší vstřiky, a samozřejmě předělanou jednotku, když byl na brzdě tak cca 246 koní, podotýkám že to byla ta nejsilnější 1.9 150 kobil v základu, teď si nejsem jistej jestli mu to upravovalo turbodivils nebo diesel power, ale myslim že čajíček, takže turbodevils :-D.... ale nerad jezdim za nim, můžeš seškrabávat brikety ze silnice a nic nevidíš :-D

Odesláno

hlavni problem vecneho sporu nafta vs benzin je v interpretaci vyrazu \'jede\', bo v beznem provozu proti me vetsinou nestoji zadny souper a mereni casu se redukuje maximalne na vcasny prijezd do prace se zakladni jednotkou jedna ctvrthodina, takze hlavnim meritkem je stejne muj subjektivni pocit z jizdy. a jestli da kara 400m za 15, nebo 14.8s proste neni dulezite.

priznavam, ze jako zarputily vyznavac atmosferickeho benzinu jsem byl ze zacatku nadsenej treba z 420CDI (700Nm@2000ot v serii, tzn. realnych:)) -jede to jako kraaava, jenze do 8tis to proste nevytocis :bojim

...ale to tu asi nevyresime :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...