Jirkap Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Jel jsem asi tak 2x okolo tebe, ale jel jsem ve Fabii pěkně se na to koukalo. Citovat
wooody Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Nafta táhne, ale nejede...to ví každej kdo v nějakým tom dýzlu chvíli jezdil. to se budu hádat, doraž někdy v pátek do ul do kaufu a řeknu kámošovy aby tě svez ve 4ce golfu 1.9 tdi, cca 250 kobil a krouťák někde u 400 Nm, a potom uvidíš jak nafta nejede Citovat
jaudax Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 183kW z 1.9ky? To tam má turbo z lokomotivy? - > Prolezl jsem net a vážně je taková prasárna v oběhu. Jen mi teda není jasné, proč VW, TCPA apod dá z 2.0 nafty \"jen\" 100-120kW Citovat
wooody Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 no tak má tam větší turbo, větší cooler a větší vstřiky, a samozřejmě předělanou jednotku, když byl na brzdě tak cca 246 koní, podotýkám že to byla ta nejsilnější 1.9 150 kobil v základu, teď si nejsem jistej jestli mu to upravovalo turbodivils nebo diesel power, ale myslim že čajíček, takže turbodevils :-D.... ale nerad jezdim za nim, můžeš seškrabávat brikety ze silnice a nic nevidíš :-D Citovat
barenst Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 to jsme zase neco propasl ,jinak je to nadherne auto Benzin je fajn ,ja stimhle motorem jezdil v Mini a tam to jelo pekne . Citovat
.mycTD Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 hlavni problem vecneho sporu nafta vs benzin je v interpretaci vyrazu \'jede\', bo v beznem provozu proti me vetsinou nestoji zadny souper a mereni casu se redukuje maximalne na vcasny prijezd do prace se zakladni jednotkou jedna ctvrthodina, takze hlavnim meritkem je stejne muj subjektivni pocit z jizdy. a jestli da kara 400m za 15, nebo 14.8s proste neni dulezite. priznavam, ze jako zarputily vyznavac atmosferickeho benzinu jsem byl ze zacatku nadsenej treba z 420CDI (700Nm@2000ot v serii, tzn. realnych:)) -jede to jako kraaava, jenze do 8tis to proste nevytocis ...ale to tu asi nevyresime Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.