vrtulnik76 Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Mam jednu malou otázku uz druhy den na mě auto pořád houká že brzdová žorovka je vadna,směrová žárovka je vadna a za chvilku všechny žárovky ok a pořád dokola a tlak v pneu nekontrolovám atd. Dneska jsem se naštval a šel jsem tedy do pravého zadního světla se kouknout na žárovky a ani sem nemusel odmontovávat světlo protože hned mě trkl konektor od uzemění který upadl i se šroubkem. Takže sem dal novej šroubek na kostru dotahl kontakt a vše funguje a nic to nehlasi ani žárovky ani senzor tlaku v pravem kole je možné aby to mělo vliv i na senzor to mě zajíma protože sem ho chtěl objednat??? Citovat
Přema Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 V podběhu či blatníku je snímač co detekuje ten snímač co je v kole a je možné že byl ukostřen právě u toho světla..... Citovat
vrtulnik76 Odesláno 15. říjen 2010 Autor Odesláno 15. říjen 2010 Takže zatím stále nic nesviti na me tak to asi bylo tou kostrou všechno auto ted slape vsechny naplně a filtry jsou nove Fapoff spotřeba po meste 7,2 jen ten černej kouř co furt za mnou jde ale toho se asi nezbavím [upravil dne 15/10/10 od vrtulnik76] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.