MHS Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 zdravim posledni dobou si vsimam kdyz vyjizdim s autem na cestu že pri prvnim zatoceni se auto zahoupe a citim ve volantu jako by prave kolo bylo šišaté nebo jakoby se podlamovalo. Pri vyrovnani kol mi tento efekt zmizi. Zajímave ze mi to dela jen pri prvnim zatoceni kdyz sem to zkousel na parkovisti pri plnem rejdu nic mi to nedela. Druhy den kdyz sem auto nastartoval udelalo mi to znova. Sundal sem kola a dival se na brzdy tlumice čepy ale nic sem nenasel:( Muže to byt tim ze sem zacal parkovat na nerovnem povrchu a jeste k tomu zkopečka? Nikdy mi tohle to auto nedelalo setkal se nekdo stim? Nevi nekdo co by to mohlo delat? [upravil dne 22/10/10 od MHS] Citovat
MHS Odesláno 22. říjen 2010 Autor Odesláno 22. říjen 2010 problem porad zustava nevi nekdo cim by to mohlo byt? Napadl me jeste homokineticky kloub ale to by se projevovalo i nejakym zvukem(lupáni) nebo podobne ale tohle mi nedela. [upravil dne 22/10/10 od MHS] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.