Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ja osobne uz druhou zimu pouzivam nejakej Top Gold Aditiv, koupil sem to u Jetu za 300 a je to na 900 litru nafty.... takova litrova flasticka.... kdyz netankuju zrovna letni naftu :D tak to pomaha, mam to vyzkouseny.....

Odesláno

Zdary všem. Tak sem prostřík zámek olejem ve spreji MD speciál a je to o poznání lepší. Ale při použití dálkovýho se přední levý zámek stejně neodemkne a musím ho vzít ručně. Při zamykání je to v pohodě to se zamkne dobře. Nedostával jste se někdo do předních dveří, jak se to dělá, abych něco nedoku..il? Díkes

Odesláno

Já tam nic neliju a ani otec do ty zbořený 205ky nic nelil a jen tankujem u ARALu a je to v pohodě a nafta nám nezamrzá. :D :D

Odesláno

Tak to jo mě teď děda nabídl 200l sud nafty tak se asi budu muset podívat po těch aditivech ale jednou mě to zamrzne a prdím na to :cool:

Odesláno

Jo hele, někdo tady psal o tom zámku u řidiče... mám to taky, grr, taky nechce vyskakovat nahoru, takže ty dveře musim rozdělat.... ach jo, jak na to? 405ka :D

Odesláno

Ondro záleží jaký máš model. Nejhorší je na vysvětlování montáže a demontáže toho vnitřního čudlíku na zamymání a odmykání dveří. Viděl bych to radši na telefon: 602/844 799 ;)

Odesláno

Hoši tak to je gut, to já jsem teď v sobotu když jsem ve tri ráno odjizděl z pařby lezl do 306 přes kufr, zámky byly totalně zamrzlé a central neměl šanci. Teď už vím k čemu je takový rozmrazovač dobrý haha. :D

Odesláno

To ono je dobré vozit sebou rozmrazovač zámků ale je naprd mít ho zamknutý v autě kam se nemůžeš dostat :D :D :D :D

Odesláno

To je pravda, ale byla to sranda, já jsem byl v pohodě, ale kamarádi kteří už byli společensky unavení na ty byl pohled, to musela být komedie, a té kritiky co jsem si od nich vyslechl. A jak říkáte na tělezný rozmrazovač to nemá haha. :D

Odesláno

Ze bych u toho kufru zůstal, ono zálezí kdo ti tam leze, trochu mi tam zavázely operky hlavy na zadním sedadle, ale ti užší to měli snadnější. Ale když je venku -15, tak je jedno kudy lezeš, hlavně se schovat před mrazem a rychle zahřát motor haha :D :D

Odesláno

Taky se mi stalo, ze pak dvere nesly zavrit. Neni to tim, ze by to zamrzlo, ale vetsinou tam nejakej sikula narve vazelinu, ktera v zime ztuhle. Asi nejjednodussi je vozit v aute zapalovac kdyz to udela, tak ten mechanismus proste ohrat na plamenem ... a pak je taky dobry vyndat celej ten mechanismus a dostat z nej tu vazelinu ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...