Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

94 tkm se zdá i mě málo.....za 3 roky jen 40t km.....no muže to být ale taky ne.......a serviska vyplněná dneska vůbec ale vůbec nic neznamená........i kdyby to auto mělo 120t km...co je na něm špatně????? může být v lepším stavu než některé v 80t km....a ještě k tomu 1,8 benzín......tam se nemá skoro co pokazit

Odesláno

Z toho tedy plyne že koupě jakéhokoli vozu je výstřel do temna. Mám 406 už 5 let. Koupil jsem ji když měla 180tis. Rok byl docela v pohodě. Pak to začlo, hlava motoru, řídící vstřik, spojka, napínací kladka, rozbitý centrál, čerpadlo atd... Jelikož jsem věrný značce a co se svezení týče super nechtěl bych měnit. Teď mám 243 tis a všechno po opravě takže jezdí super. Chtěl bych auto abych aspoň 2-3 roky nepotřeboval velké investice. Asi je to spíše o štěstí.:myslim

Odesláno

romda nedelej si z toho zas tak velkou hlavu,jestli neco chces,tak dotoho jdi,kluci ti tu proveri servisni historii,hledej a uvidis,ze najdes ten pravej kousek...

Odesláno

S těma autama,kup si co chceš,nic není neporuchový.Čím víc elektroniky, technických vymožeností a složitostí,tím vic budoucích potíží. Problém je,že při dnešním šetření automobilek a fanatickýho mega tlaku na eklologii co jde z výfuku,je vývoj motoru drahej a pak se ojebava zbytek. Je jedno která značka.Někdo má problémy s poddimenzovaným podvozkem,někdo s převodovku,někdo otřesný potahy,materiály v interiéru,nekdo šetří na pozinku,někdo na elektronice atd.

Kšeftoval jsem s autama 9 let,prošlo mi jich spousta a když mě známej poprosí o radu co koupit,je to těžká volba.V použitých autech obvzlášt.Několikrát řečeno - záleží na chování minulého majitele a co mu dopřál.

Odesláno

Tak asi koupím co chci již jsem našel 75 tis 2.0 HDI 229000,- což je docela slušné. Až zjistím VIN napíši. Děkuji všem a budu rád když získám další cenné informace.

Odesláno

09/07/2009 610928P01 X926KB501 000000000008999 POSKYTOVATEL SLU?BY - VNIT?NÍ NÁKLA 24E 32398 FR

je to jediny zaznam

1,6 hdi bych nekupoval moc poruchove

a po ste opakuji ... v zahranici se auto prodava bud 180tis najeto a vic ci nabourane , zbytek je 1%

Odesláno
Na prodej je co, nějak tomu nerozumím.

to co si psal vin je z Francie

a v zahranici si clovek koupi auto a jezdi ...

duvod prodeje je z 50% nehoda

a z 49% najeto vic jak 180 tis km

pak to sem nejakej vul doveze stoci to o 100tis km a ty budes spokojenej s 80tis km....

tak to je ...

[upravil dne 3/10/10 od pp205]

Odesláno
Ale koupíš.....to co si sem dal VIN tak mělo před cca rokem 32000 kmtak proč ne......jen je to někdy dost těžké

a bylo to pres strechu nebo se o to zastavil tir ?? :P:P:P:P

[upravil dne 3/10/10 od pp205]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...