Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V sobotu 18. ráno se mi to sice moc nehodí, ale když už by si vážil tak dlouhou cestu, tak bych se samozřejmě podřídil :) Tak dej ještě vědět, až to bude 100% a domluvíme se co a jak dále ;)

Odesláno

tak telefony uz mam doma. vyzera to tak ze budes prekvapeny a hlavne spokojny. niektore som ani nevedel ze existuju:D

fotit sa mi to nechce ale je ich dost.a dam vediet kedy pojdem.len to budem vediet asi len den dopredu:(

Odesláno

no kamarat. ak ti to nevyhovuje tento vikend tak to zbytocne nesilme. ja budem vediet az v piatok ci mozem ist a nechcem aby si mal kvoli mne rozbity vikend.

tie telefony mam a nedam ich uz nikomu ked som ti ich slubil, nemusis sa bat.

ja ti v piatok napisem a bud budes moct alebo nie.nerob si starosti:D

Odesláno

Co se týče soboty, tak mi to neva, stejně bych do Brna jel buď ten den, nebo den poté. Akorát ráno to nejspíš nestíhám, takže kdybysme se domluvili na předání až budete mít po výletě (na odjezdu), tak by snad žádnej problém nevznikl :) Každopádně dej vědět ;) Díky

Odesláno

co ja jsem se namakal, nez jsem si koupil vysnenou 8210, a ted si s tim hraje neter :(

Odesláno
co ja jsem se namakal, nez jsem si koupil vysnenou 8210, a ted si s tim hraje neter :(

ani nevrav. ja som ju kupil novu a zacala sa mi srat. vypadaval signal. ale presne po skonceni zaruky. islo ma porazit. a teraz ani neeviem kde je:(

Odesláno

Možná je u mě :D Minulý týden jsem si jednu přinesl (to nahoře, bez krytu) s tím, že nefunguje. Tak sem jí rozdělal, vyčistil kontakty, složil a funguje jako za mlada :)

254169_2007666282154_1558610982_2065665_913208_n.jpg

Odesláno

pocuvaj Kujon106.

Ty si asi taky frajer na tieto veci.

Vies mi poradit nejaku dobru a lacnu navigaciu do auta?

potrebujem si kupit lebo moje navigacne schopnosti su na bode mrazu:D:D:D

ps: vies, to aby som trafil do Brna:D

Odesláno

Ahoj, asi by si nechtěl vyměnit tu N70 za mou co? U té mé blbne přední foťák. Kdybys to měl jako kus ve sbírce, nemuselo by ti to tolik vadit :)

Odesláno

Jestli u ní blbne jen přední foťák, tak to mi nevadí. Ale tahle je z druhé strany docela podřená (kryt opravdu nicmoc) a displej to samé. Je to zralý tak akorát na překrytování. A hlavně nevim, jestli u ní taky něco neblbne :) Musel bych to otestovat.

Odesláno

kujon: Tenhle sraz mi nevyšel, ale na Šebetov bych rád. Jestli pojedeš, vezmu tu svou sebou a rozhodneš se. Přeci jenom, jako záložní mobil je pořád dobrá :)

Odesláno

punkac> Když mi tak cca den, dva před Šebetovem dáš nějakym způsobem zprávu, tak jí přihodim do auta a na srazu to pořešíme ;)

romik1> No, to záleží na tom kolik do toho chceš investovat :) Dneska prakticky už neuděláš asi nějakou velkou chybu s žádnou navigací. Osobně mám třeba dobré zkušenosti s Navigonem, kterej byl vyloženě za pár korun. Ale pravda že sem s nim jezdil jen po ČR. V mobilu ho mám taky. Pak jsem zkoušel ještě Sygic a to taky celkem ušlo.

Odesláno

problem s navigaciou sa mi vyriesil sam. pytal som sa sefa na nazor ze aku navi si kupit a on povedal ze mi da Garmin zadarmo:D nech nekupujem:)

takze asi 200€ usetrenych. ale dakujem:papa

Odesláno

kujon: urcite se ozvu :papa

romik1: Víš, proč ti ho dal zadarmo? Protože je na hovno, horší automobilovou navigaci jsem neviděl.... Bacha to vůbec neplatí o navigacích ručních, pro pěší nebo pro kačery. Používám sygic a je v pohodě, zatím asi nejlepší co jsem měl

Odesláno

kujon, mas kryt na tu 8210? Kdyztajk si myslim, ze kdyz pohrabu, najdu :)

Odesláno

romik1> Super :) Už víš nějaké podrobnosti o tom víkendu?

Scratch> Čéče, dostal jsem to s jedním rozlámaným, půlka předního chybí, takže kdyby si něco vyhrabal, tak by to bylo supr :) Dík.

Odesláno

o tom vikende budem vediet asi zajtra. ked tak bol by som v brne asi okolo obeda ak vsetko vyjde ako ma.

skusim sa so strakim007 dohodnut na chipnuti v cechach v sobotu a tym padom by som siel urcite aj sam. alebo sa len tak preveziem, bo v brne som este nebol:myslim

a zajtra sa schvalne pozrem do krabice ci tam nebude aj nejaka 8210:D je tam toho plna rit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...