kujon106 Odesláno 11. červen 2011 Autor Odesláno 11. červen 2011 V sobotu 18. ráno se mi to sice moc nehodí, ale když už by si vážil tak dlouhou cestu, tak bych se samozřejmě podřídil Tak dej ještě vědět, až to bude 100% a domluvíme se co a jak dále Citovat
romik1 Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 tak telefony uz mam doma. vyzera to tak ze budes prekvapeny a hlavne spokojny. niektore som ani nevedel ze existuju:D fotit sa mi to nechce ale je ich dost.a dam vediet kedy pojdem.len to budem vediet asi len den dopredu:( Citovat
kujon106 Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 Super. S tim termínem se nedá nic dělat, takže já budu čekat a v pátek se ozvi Citovat
romik1 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 no kamarat. ak ti to nevyhovuje tento vikend tak to zbytocne nesilme. ja budem vediet az v piatok ci mozem ist a nechcem aby si mal kvoli mne rozbity vikend. tie telefony mam a nedam ich uz nikomu ked som ti ich slubil, nemusis sa bat. ja ti v piatok napisem a bud budes moct alebo nie.nerob si starosti:D Citovat
kujon106 Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 Co se týče soboty, tak mi to neva, stejně bych do Brna jel buď ten den, nebo den poté. Akorát ráno to nejspíš nestíhám, takže kdybysme se domluvili na předání až budete mít po výletě (na odjezdu), tak by snad žádnej problém nevznikl Každopádně dej vědět Díky Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 co ja jsem se namakal, nez jsem si koupil vysnenou 8210, a ted si s tim hraje neter Citovat
romik1 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 co ja jsem se namakal, nez jsem si koupil vysnenou 8210, a ted si s tim hraje neter ani nevrav. ja som ju kupil novu a zacala sa mi srat. vypadaval signal. ale presne po skonceni zaruky. islo ma porazit. a teraz ani neeviem kde je:( Citovat
kujon106 Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 Možná je u mě Minulý týden jsem si jednu přinesl (to nahoře, bez krytu) s tím, že nefunguje. Tak sem jí rozdělal, vyčistil kontakty, složil a funguje jako za mlada Citovat
romik1 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 pocuvaj Kujon106. Ty si asi taky frajer na tieto veci. Vies mi poradit nejaku dobru a lacnu navigaciu do auta? potrebujem si kupit lebo moje navigacne schopnosti su na bode mrazu:D:D:D ps: vies, to aby som trafil do Brna:D Citovat
kujon106 Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 Myslíš navigaci jako auto, nebo do mobilu? Citovat
punkac Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Ahoj, asi by si nechtěl vyměnit tu N70 za mou co? U té mé blbne přední foťák. Kdybys to měl jako kus ve sbírce, nemuselo by ti to tolik vadit Citovat
kujon106 Odesláno 13. červen 2011 Autor Odesláno 13. červen 2011 Jestli u ní blbne jen přední foťák, tak to mi nevadí. Ale tahle je z druhé strany docela podřená (kryt opravdu nicmoc) a displej to samé. Je to zralý tak akorát na překrytování. A hlavně nevim, jestli u ní taky něco neblbne Musel bych to otestovat. Citovat
romik1 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 Myslíš navigaci jako auto, nebo do mobilu? myslim do auta. v mobile mam nejakeho garmina, ale ten je nejaky na chuja.nejde:( Citovat
punkac Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 kujon: Tenhle sraz mi nevyšel, ale na Šebetov bych rád. Jestli pojedeš, vezmu tu svou sebou a rozhodneš se. Přeci jenom, jako záložní mobil je pořád dobrá Citovat
kujon106 Odesláno 14. červen 2011 Autor Odesláno 14. červen 2011 punkac> Když mi tak cca den, dva před Šebetovem dáš nějakym způsobem zprávu, tak jí přihodim do auta a na srazu to pořešíme romik1> No, to záleží na tom kolik do toho chceš investovat Dneska prakticky už neuděláš asi nějakou velkou chybu s žádnou navigací. Osobně mám třeba dobré zkušenosti s Navigonem, kterej byl vyloženě za pár korun. Ale pravda že sem s nim jezdil jen po ČR. V mobilu ho mám taky. Pak jsem zkoušel ještě Sygic a to taky celkem ušlo. Citovat
romik1 Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 problem s navigaciou sa mi vyriesil sam. pytal som sa sefa na nazor ze aku navi si kupit a on povedal ze mi da Garmin zadarmo:D nech nekupujem:) takze asi 200€ usetrenych. ale dakujem:papa Citovat
punkac Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 kujon: urcite se ozvu romik1: Víš, proč ti ho dal zadarmo? Protože je na hovno, horší automobilovou navigaci jsem neviděl.... Bacha to vůbec neplatí o navigacích ručních, pro pěší nebo pro kačery. Používám sygic a je v pohodě, zatím asi nejlepší co jsem měl Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 kujon, mas kryt na tu 8210? Kdyztajk si myslim, ze kdyz pohrabu, najdu Citovat
kujon106 Odesláno 14. červen 2011 Autor Odesláno 14. červen 2011 romik1> Super Už víš nějaké podrobnosti o tom víkendu? Scratch> Čéče, dostal jsem to s jedním rozlámaným, půlka předního chybí, takže kdyby si něco vyhrabal, tak by to bylo supr Dík. Citovat
romik1 Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 o tom vikende budem vediet asi zajtra. ked tak bol by som v brne asi okolo obeda ak vsetko vyjde ako ma. skusim sa so strakim007 dohodnut na chipnuti v cechach v sobotu a tym padom by som siel urcite aj sam. alebo sa len tak preveziem, bo v brne som este nebol:myslim a zajtra sa schvalne pozrem do krabice ci tam nebude aj nejaka 8210:D je tam toho plna rit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.