Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Eshop navaseauta.cz , vlákno k diskuzi a připomínkám ... :) Začíná pomalu zima... :)

Recommended Posts

Odesláno

Tenkrát jsem měl devítistovku Spitfire a kamarádovi sem tenhle Applebred hrozně záviděl...kdybych neměl Athlon na AM2 2@2,3GHz, tak klidně, ;)

Dupací dinosaur promine za OT. :aut

[upravil dne 22/10/10 od peugeot09]

Odesláno
:super Už se mi to zobrazuje normálně a nevim proč.

Mam amd duron na 1,8GHz, deska kt6v, 1G ddr a vidle vista. Koupeno za krále Klacka 2004.

[upravil dne 22/10/10 od Benžík]

Zobrazuje se to správně, protože jsme to opravili, byla chyba na naší straně.... :mad: Ale jen v některých verzích IE7, takže to uniklo kontrole....

Odesláno
:super Už se mi to zobrazuje normálně a nevim proč.

Mam amd duron na 1,8GHz, deska kt6v, 1G ddr a vidle vista. Koupeno za krále Klacka 2004.

[upravil dne 22/10/10 od Benžík]

Zobrazuje se to správně, protože jsme to opravili, byla chyba na naší straně.... :mad: Ale jen v některých verzích IE7, takže to uniklo kontrole....

Vidíš jak jste šikovný.

Odesláno

Hlavní je o tom vědět,pak se zjedná náprava, když mi sem napíšete připomínky, nápady, náměty.... Tak se s tím dá něco dělat, když se to nedozvím, tak to neopravím... :( Proto jsem taky zakládal tohle vlákno aby jsme se pořád jen zlepšovali a časem se dostali na trochu profesionální úroven, za vaší pomoci, bez ní to nepůjde.... :super

Odesláno

9:10 - to je tak neskutečně rychlý, že jsem si ani nevšiml, že se to načetlo. Chtělo by to evidentně trochu zpomalit, Firefox má s načtením takhle rychlého webu obrovské problémy. :D:D:D

Odesláno

Taky se to časem udělá.... Neboj se vlka nic.... :) Je to v plánu asi jako milion dalších věcí kámo, osobně jsem si myslel že to bude víc zábavy to provozovat, zatím je to jen více práce a starostí.... :D Zábava se zatím jaksi nedostaila :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...