peugeot09 Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 No, mám za mazlíka poděkovat za rychlé a bezproblémové dodání kvalitních dílů...jsou to vlastně takový jeho předčasný Vánoce. Svíčky tam hodím ještě dneska a kotouče s destičkama jsou v plánu v neděli. Díky dinosaur máme oba dva moc velkou radost! [Edited on 18/11/10 17:53 peugeot09] Citovat
godzila.01 Odesláno 18. listopad 2010 Autor Odesláno 18. listopad 2010 No nemáš zač... Ale bylo to s tebou těžký tě ukecat.... Citovat
peugeot09 Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Možná, ale ono je to vždycky tak nějak stejný všude, nebo myslíš že někomu napíšu \"hele udělám ti supr dupr zvuk, není nad čím přemýšlet, honem rychle ber\" a človíček bez rozmyslu nabídku využije? To né, vždycky dopodrobna a na několik A4 včetně detailů. A výsledek nejistej...dost často se jedná o ztracenej čas. Tak aspoň už pro příště vím, u koho kupovat. [Edited on 18/11/10 20:47 peugeot09] Citovat
godzila.01 Odesláno 18. listopad 2010 Autor Odesláno 18. listopad 2010 No mně zrovna to říkej... Denně posílám cca deset cenovejch nabídek a většina z nich je \"ztracenej čas\", ale zase to mi nevadí je to moje práce... .) I když dneska jsem dělal jednu nabídku hodinu a čtvrt, a jestli z toho nic nebude tak mi to trochu zamrzí, ale což, ta práce je už holt taková a ne vždycky dokážu udělat nejlepší cenu, případně všechno sehnat... Ty, tví známí a kdokoli jiný je vřele vítán, pokud bude něco potřeba víš kde mne hledat.... Citovat
peugeot09 Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Čtete to děcka? Jste vítáni, tak honem objednávejte, dokud je co. [Edited on 18/11/10 22:04 peugeot09] Citovat
godzila.01 Odesláno 18. listopad 2010 Autor Odesláno 18. listopad 2010 Pořešíme na SZ... Vlákno tady chci nechat na novinky, co aktuálně tvoříme, vymýšlíme a přidáváme nového, aby jste byli v obraze.... Jinak hned jak dodělám škodovky vrhnu se na katalog a začnu dělat relativně podrobně peugeoty, takže očekávám že do katalogu přibyde několik tisíc položek ne pegoty, do konce roku to snad stihnu... .) Citovat
godzila.01 Odesláno 19. listopad 2010 Autor Odesláno 19. listopad 2010 Tak platby ze slovenska jsou nastaveny a aktivní... Je tam i možnost dobírky.... Jako další jsme přidali platbu i pomocí PayPal a mPeníze (mBank), takže tohle by už jsme měli konečně dořešeno a pustíme se do dalších věcí... Citovat
godzila.01 Odesláno 22. listopad 2010 Autor Odesláno 22. listopad 2010 Přidána stránka s cenami poštovného, jak tu někdo chtěl http://shop.navaseauta.cz/ceny-postovneho/ Citovat
godzila.01 Odesláno 4. prosinec 2010 Autor Odesláno 4. prosinec 2010 Tak po delší odmlce se ptám znovu... Má někdo nějaké další nápady, návrhy na zlepšení shopu ? Zítra doplním všechny nové věci co jsme přidali a upravili, aby jste měli přehled o novinkách Citovat
godzila.01 Odesláno 12. prosinec 2010 Autor Odesláno 12. prosinec 2010 Na shopu jsou nyní kategorie mnohem přehlednější kvůli nově navolenému zobrazování přehledu kategorijí... .) Momentálně jsou přidávány položky do kategorijí 607 a poté začnou masovější práce na 406... pak budou následovat další peugeoty a počítám že do března by katalog dílů peugeot mohl být jakž takž hotový... samozřejmě i tak tam nebude všechno, ale už to bude o něco lepší než je to tetko a hlavně mnohem přehlednější... .) Bohužel už delší dobu mi nikdo nedodal nějaký konkrétní nápad, postřeh či nějakou inspiraci, tudíž to dál děláme po svém, tak jak si myslíme že je to nejlepší... Vaše rady, návrhy a kritika je nadále vítáne a to i zde ve vlákně, rád o čemkoli podyskutuji... Citovat
godzila.01 Odesláno 12. prosinec 2010 Autor Odesláno 12. prosinec 2010 Tak víš co náhradní díly jsou třeba pořád, auto se neptá jestli jsou zrovna vánoce, nebo kalamita, když je třeba opravovat ... A já taky se taky nemám čas ohlížet se na to že jsou svátky, musím dělat pořád, konkurence nespí... Citovat
godzila.01 Odesláno 13. prosinec 2010 Autor Odesláno 13. prosinec 2010 Všechno se odložit nedá, jsou věci co nepočkají.... Třaba když ráno nenastartuješ, na oleji máš už několik tisíc přes, brzdy jsou tak sjetý že už ani nebrzdí, atp.... Jinak já oba svátky včetně štědrýho dne pracovní + hned od pondělka nový pracovní týden, takže na vánoční pohodu letos čas nebude... Citovat
godzila.01 Odesláno 20. prosinec 2010 Autor Odesláno 20. prosinec 2010 Poprosil bych nkoho kdo bude mít chvilku čas a náladu, aby kouknul na shop do sekce 607 a podíval se jak to vypadá, jestli je to přehledné, co tam chybí a prostě tak nějak ještě co a jak udělat a dodělat.... Dodělávám posledních pár věcí a mělo by to být vesměs připraveno, takže když k tonmu bude někdo něco mít s radostí uvítám nějaké poznámky sem do vláknu, nebo mně do SZ.... http://shop.navaseauta.cz/Nahradni-dily/Peugeot/607/ Citovat
godzila.01 Odesláno 21. prosinec 2010 Autor Odesláno 21. prosinec 2010 Kdyby měl někdo chviličku, prosím at koukne na http://shop.navaseauta.cz/Nahradni-dily/Peugeot/607/ hlavně do sekce \" Motorové díly, elektrosoučásti a filtry \" jestli je to dostatečně přehledné a dá se to pochopit, ideálně zvolte model 2.2 HDi --- 98kw / 133hp , ten by měl být vesměs kompletní..... Klidně stačí do SZ, díky... Citovat
Charlie 1 Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 nedoplníš sortiment Meyle?když si tuhle značku každý chválí?nestálo by to za to? Citovat
godzila.01 Odesláno 24. prosinec 2010 Autor Odesláno 24. prosinec 2010 Já osobně s tím zkušenost nemám a ani žádný z mých současných dodavatelů to nenabízí, což taky něco naznačuje ..... Já preferuji po dlouholeté zkušenosti MOOG, že za ty peníze se podle mně nic kvalitnějšího koupit nedá, samozřejmě se můžu pokusit někde to sehnat, ale těžko můžu mít nějaké konkurence schopné ceny... Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 Tak MOOG je dobrá značka,a že ti dodavatelé MEYLE nenabízí je jednoduchý, nákup maj drahý a prd by z toho měli tak radši nenabízejí,je jasný že budeš radší jako obchodní zástupce nabízet věc na který máš 200kč než tu na který máš 50kč.....ještě bych na e-shopu udělal třídění podle motoru,je to diesel a benzín dohromady.... nebo to tam máš a neumím s tím dělat?? [upravil dne 24/12/10 09:37 Charlie 1] Citovat
godzila.01 Odesláno 24. prosinec 2010 Autor Odesláno 24. prosinec 2010 No věci co jsou společný mám pohromadě, ale když klikneš na http://shop.navaseauta.cz/Nahradni-dily/Peugeot/607/Motorove-dily-elektrosoucasti-a-filtry/ tak tam už jsou specifické věci řazené podle motoru příslušného modelu.... Stejně takhle chci udělat 406 a další... Citovat
godzila.01 Odesláno 24. prosinec 2010 Autor Odesláno 24. prosinec 2010 Takže dneska jsem začal pracovat na 406.... Pokud k tomu má někdo nějaké připomínky, at mi je sem postne co nejdřívě, at se případně můžu přizpůsobit.... Citovat
godzila.01 Odesláno 7. leden 2011 Autor Odesláno 7. leden 2011 Zatím jsem do 406 tek přidal asi 200 položek a upravil skladbu kategorijí, to těžší je přede mnou... Budu ještě přidávat členění na motorové verze pro ostatní díly, ale asi to bude ještě chvilku trvat... Děkuji za vaše nápady a připomínky co mi posíláte do pošty a doufám že v tom budete pokračovat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.