silver849 Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 Po dlhsej jazde v dazdi my zacali blbnut stierace.Ked tuknem do packy do dola tak sa pohnu stierace a ostanu stat.A ked dam ostrekovace tak pri poslednom raze ostanu v strede skla.Cyklovac funguje dobre.Packu som vymenil a nic. Citovat
Benžík Odesláno 26. září 2010 Odesláno 26. září 2010 Rozebrat a vyčitit kontakty v převodce u moturku. Tohle dělá ten doběh. [upravil dne 26/9/10 od Benžík] Citovat
ladze07 Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 jo kontakty v prevodovce. Me tam natekla voda a bylo hotovo. Citovat
Lord Back Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 ještě bych okoukl relátka na ty stěrače, mam za to že jsou tam dvě, jedno hlavní, druhý na ten doběh já řešil podobný problém a byl v těch relátkách, nebo tam možná bylo jen jedno už si to moc nepamatuju. Vždycky se mi zastavily a nešly, tak jsem to celé rozebíral a furt nic, až jednou jsem se ohnul k těm relátkům otočil šroubovák násadou vpřed klep jsem na něj a stěrače zase běžely tak jsem relé vyměnil a od tý doby mam pokoj Citovat
silver849 Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 Dik za rady .Vyskusam to vycistit.A tie relatka su ktore presne.Lebo modre cvaka ked vypne cyklovac.A to druhe je akej farby alebo ako ho rozoznam?Je tam strasne zly pristup. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.