Arna Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 Ahojky všem, omlouvám se za zdánlivou banalitu, v hledání jsem nic nenašel. Takže opraveno, závada byla v konektorku na vodičích - celý jsem ho rozebral a znova \"trubičky\" zasunul - zacvakl do kostky konektoru. Pojistky ke světlům jsem ale nenašel, ani v dokumentaci. P407 sedan benzin - Nesvítí levá zadní žárovka osvětlení RZ. Těleso světla s žárovkou jsem vyndal a podle měřáku je dobrá, ale nemohu najít kde to má pojistky, ani v knížce u auta. Děkuji za tipy. Arna [upravil dne 1/9/10 Arna] Citovat
dolly1010 Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 Pokud nesvítí jen jedna žárovka, tak to asi pojistka nebude. Nejspíš to je napojený na obrysovky. Zkontroluj konektory - nejspíš to bude někde zoxidovaný Citovat
Přema Odesláno 1. září 2010 Odesláno 1. září 2010 Pokud svítí jedna tak musí i druhá...není na pojistkách L a P osvětlení RZ....vyměn žárovku a pořádně očisti kontakty v tělese světla......a dej novou žárovku a nespolehej se na měřák Citovat
Arna Odesláno 1. září 2010 Autor Odesláno 1. září 2010 Děkuji¨za tipy, jdu se na to podívat. A můžete mi prosím poradit na jakých pojistkách jsou světla - vnější. Díky. Arna Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.