Michael coupé Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 ahojte,mate nekdo na prodej čidlo zpátečky na 607? diky Citovat
godzila.01 Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 Spínač zpětných světel stojí necelejch 300kč novej... Citovat
Michael coupé Odesláno 7. září 2010 Autor Odesláno 7. září 2010 no,tak zajedu pro novej,ale ja mam ,tak šílený auto co se el.týče,že se nebránim ani tomu od tebe,odesel ted,odejít muze i novej,tak budu mít do zasoby Citovat
brslen Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 Původně zaslal: Michael coupé no,tak zajedu pro novej,ale ja mam ,tak šílený auto co se el.týče,že se nebránim ani tomu od tebe,odesel ted,odejít muze i novej,tak budu mít do zasoby taky mi to nesvitilo,tak jsem koupil novy a furt nic.Pak mi Olda poradil ze se mam podivat do kufru a ze tam byvaji preseknute draty. Citovat
godzila.01 Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 Ty jo tu tvojí eletriku bych chtěl mít (tuk,tuk) , připomínáš mi kámoše s renaultem.... Citovat
Michael coupé Odesláno 8. září 2010 Autor Odesláno 8. září 2010 Původně zaslal: godzila.01 Ty jo tu tvojí eletriku bych chtěl mít (tuk,tuk) , připomínáš mi kámoše s renaultem.... no myslim,že si nemáme moc co zavidět když pročítam tvoje vlakno,nekdo mechanika nekdo elektrika :-D Citovat
Michael coupé Odesláno 8. září 2010 Autor Odesláno 8. září 2010 Kde jsou ty kabely v tom kufru? Citovat
brslen Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 ve smeru jizdy na leve strane,je to v takovem svazku,a musis rozebrat calouneni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.