Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nevite nekdo kde by se dal koupit samotny silentblok viz obrazek? V peugeotu se to prodava jen jako celek i s tim \"kusem zeleza\".

1c2ae8fbb5_68681123_v1.jpg

Diky.

[upravil dne 28/8/10 f3Rd@]

Odesláno

da sa,ja som ho kupoval.v pl ma vysiel asi na 10 euro.mal som aj kdesi cislo.nech niekto kto ma pristup do servisboxu pozrie cislo.

alebo v peugeote ti povedia

[upravil dne 24.8.10 jozefsv]

som si spomenul ze ked mi to rozobrali tak sa zistilo ze aj velky silenblok asi s cislom 14 na obrazku bol odtrhnuty.ten ma stal tusim 20 euro.je dost mozne ze ked mas tento co zhanas utrhnuty tak to roztrhne aj tamten.zalezi od toho ako dlho je namahany samostatne

[upravil dne 24.8.10 jozefsv]

Odesláno

Nj, to uz me vyjde levneji to koupit v peugeotu nez pro to jet do Polska.. :( jak je to vubec s kvalitou tech polskych dilu? Je to od normalniho vyrobce a nebo se to vyrabi v Poslku?

Odesláno

nekupovat veci polske ale normal znackove.ze su z pl je jedno.co myslite ake mam rozvody na aute.kladky skf,remen continental,a pumpa tusim graf alebo take nieco.vsetko co tam kupujem kupujem znackove.pl smejd nechcem.silenblok je tiez nie ich vyroby,priplatil som si za neho 2 euro oproti pl vyrobku:D.sada prachoviek na strmen co som kupil v pl za 5 euro a nepasovala,pan ma asi zle pochopil tak cuduj sa svete v nitre v servise ked mi objednal novu sadu tak prisiel ten isty vyrobca ale bolo to za 12 euro takze si domyslite ako funguju nasi obchodnici.

Guest servisman
Odesláno

koukni na ten silentblok je tam třeba číslo na té gumě odlité,nebo pak změřit šuplérou

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

ne tak uplne, ojnicka je v poho, ale to kam se ta ojnicka uchycuje na motoru

teraz ti nerozumiem co mas vlastne zle.ja som menil ten gumovy silenblok z honzovho prveho odkazu.presne tak ako tam bol roztrnuty.ojnicku som nemenil

Guest servisman
Odesláno

mne je to jasný co máš v čudu proto jak jsem psal jedině změřit,Koukal jsem prodává se celý co jsi dával ty jako odkaz ten druhý je silentblok pod motorem.Já když jsem měnil na ojničce tak jsem měl na starým odlité číslo a podle něj jsem našel nový a pak jen vyměnil,mrkni na ten svůj co tam je na něm za číslice.koukal jsem i na jiná fora a tam měnili za celý komplet.Chtělo by to lepší foto samotného dílu,kdo rozprodává 3litr.

Odesláno

Jen tak.

Kluci :grr sakra šetřete trochu !!!

Trošku hledat!?

Co takhle: http://www.e-cat.cz/p-1229919/peugeot/406-coupe-8c-03-97-10-05/3-0-v6-2946ccm...

A jestli máte dost penízků, tak mi můžete nějaky poslat na účet. č.ú.:1341984073/0800

Tak schválně. Kolik ušetříte? :myslim

Jinak jestli chcete něco levně sehnat, nebo něco hledáte, tak dejte vědět.!!!

Znám známí co znaj známí. :roker

Hoj Tom. :papa

PS: A dík za ty kačky :super

Odesláno

cau jestli si to dobre pamatuju tak je to stejnej silentblok jako v ty ojnicce [ten vetsi] jeste je myslim dole na motoru.

zitra se muzu presvedcit na aute.

dneska jsem uz unavenej a nevim jestli neumim hledat ale na e-catu jsem ho nenasel a tvuj odkaz mi nefunguje, v benexu ho maj je to ten z prvniho odkazu od ferdy a v peugeotu urcite taky, me ho kdysi nabizel mistni Jirka Wolf novej asi za tri kila, jestli se nepletu.

zitra za plnyho vedomi muzu zjistit vic:aut

[upravil dne 29/8/10 Chip]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...