Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Teší ma účasť \"záhorákov\", konečne ste sa trochu rozhýbali.

Na stránku pribudla Google mapa motorestu, zoznam prihlásených účastníkov ( 48 ) a odkaz na mapku so stručným popisom ako obísť spoplatnený úsek cesty R1. Zároveň upozorňujem tých ktorí chcú prechádzať Trnavou že je uzavretá križovatka na výpadovke k R1 a diaľnici. Obchádzka vedie po miestnych komunikáciach a býva dosť upchatá preto odporúčam použiť obchvat Trnavy.

V prípade nejasností môžete volať kaprovi (kontakt je na stránke) alebo mne - 0908 110 593.

www.pepanet.sk/peugeotclub.htm

Odesláno

Takze ja to mam cca 250km.... po dalnici.. asi nejrychlejsi varianta... napred pojedu u nas na D1.. potom po D2 k vam a pak vyjedu po D1 smer trnava... tam to byva fakt ucpaty...whuaha.

Odesláno

Qcko:

Jasne. Ktorí pôjdete po diaľnici tak odbočiť na Nitru a cca 2 km je zjazd z R1 na Majcichov a Križovany. Na zjazde odbočte do ľava, hneď tesne za nadjazdom do prava a ste vo Vlčkovciach.

Cheep:

V nedeľu okolo obeda sa nemusíš báť diaľnice cez Bratislavu, bude temer prázdna.

[upravil dne 4/9/10 pastorek]

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Teší ma účasť \"záhorákov\", konečne ste sa trochu rozhýbali.

Na stránku pribudla Google mapa motorestu, zoznam prihlásených účastníkov ( 48 ) a odkaz na mapku so stručným popisom ako obísť spoplatnený úsek cesty R1. Zároveň upozorňujem tých ktorí chcú prechádzať Trnavou že je uzavretá križovatka na výpadovke k R1 a diaľnici. Obchádzka vedie po miestnych komunikáciach a býva dosť upchatá preto odporúčam použiť obchvat Trnavy.

V prípade nejasností môžete volať kaprovi (kontakt je na stránke) alebo mne - 0908 110 593 begin_of_the_skype_highlighting              0908 110 593      end_of_the_skype_highlighting.

www.pepanet.sk/peugeotclub.htm

JA len pridám kontakt na seba ak ma ni:superekto nejaké otázky tak kludne volat 0905/212895

0911/212895

Peto Ďakujem

Teší ma učast a už nech je nedela :super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Původně zaslal: madrid4

:rokerbudem sa snažiť prísť skôr áno ako nie:papa

Budem rád ked prídeš a stebou bolo v pieštanoch aj kopec prietelou tak sa nehanbi a privez ich alebo nech prídu svojimi autami. Ale daj vedieť kolko vás bude dík

A Zahoráci podme do toho kde ste ???;)

;);););)

vyzera to tak že budeme osadka ako v Pieštanoch teda4 a 2auta už sa teším ahojte
Odesláno

Tak dnes stretnutie s majitelom všetko dohodnuté. Ževraj mame aj pekné počasie vybavené ak tak bude tak budeme vonku ak nie tak v kaviarni. Motorest má aj detský kútik, na ten som skoro zabudol. Takže už len ty čo niesu prihlíseny prihlásit a ty čo su tak sa na Vás teším a priniest dobrú naladu.:super

:super:super:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: stvrto.14

A ozaj pre zahorakou stretavka 12.09.2010 na konci Senice smer TT okolo 12.00hod. Tak sa tesim.:super

[upravil dne 4/9/10 stvrto.14]

stvrto.14 neni to skoro šak to neni daleko ja chcem isť okolo 13.00hod
Odesláno

A ozaj pre zahorakou stretavka 12.09.2010 na konci Senice smer TT okolo 12.00hod. Tak sa tesim.:super

To bol len priblizny cas mozme aj priblizne okolo 12.30 ako to poznam tak sa na niekoho bude cakat a nez prehodime par slov hned je jedna.:D

Odesláno

To bol len priblizny cas mozme aj priblizne okolo 12.30 ako to poznam tak sa na niekoho bude cakat a nez prehodime par slov hned je jedna.:D

Chlapi páči sa mi ako sa to tu ZOZRAZIEVA nálada hustne časi sa dohadujú len vás chcem upozornit na zelené žaby a mikrovlnky po ceste Lubko by vám vedel povedať kde byvajú:D:D tak dávajte pozor.

A chyba mi tu nejaká stretávka zo smerov od Považskej a od Zvolena :D:super:super:super:super:super:super

Odesláno

pastorku/kaper cenim si vase pozitivne jednanie v pocte osob pri mojom mene,,ale tento krat vas sklamem a pridem asi sam,,,teda ja + auto :)...ale tak jeden clovek hore dole,,,to len aby sa obnovila komunikacia a neostalo ticho :D

Odesláno

Len mi tak napadlo, že keď by šiel niekto cez Piešťany, mohol by ma zobrať a ja by som nemusela ísť svojím autom, a konečne by som si mohla dať víno na malom zraze. Nenájde sa niekto??

Odesláno

A čo tak nejaké stretko v Trnave pred odchodom do Vlčkoviec. A aby sme sa vyhli križovatke na Nitrianskej (pretože je asi zatvorená) mohli by sme sa stretnúť napr. na veľkom parkovisku pri Baumaxe a odtial kolóna smer Vlčkovce. Je to po ceste obchvatom a tak by sme mohli spojiť kolóny zo Senice a Trnavy. čo tak medzi 13:15 až 13:30.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...