stafflik Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Nevíte někdo jak se dá zajistit aby zapalovač byl funkční i při vypnutém klíčku? Dřív mi to fungovalo, pak sem zjistil že majitel předemnou přeházel pojistky neskutečným způsobem, nacpal sem je jak jsou v manuálu a najednou to nejede. Citovat
abio Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Původně zaslal: stafflik Nevíte někdo jak se dá zajistit aby zapalovač byl funkční i při vypnutém klíčku? Dřív mi to fungovalo, pak sem zjistil že majitel předemnou přeházel pojistky neskutečným způsobem, nacpal sem je jak jsou v manuálu a najednou to nejede. myslim je to jedna pojistka bud se zapoji tak aby ten zapalovac sel, nebo jinak a pak nepude, musis zkouset! Nic tim nezkazis Citovat
wooody Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 jj pojistku na zapalovač dej o o trochnu níž.... zní to blbě, ale snad to pochopíš a sena to podiváš, sou tam dvě možnosti toho zapojení Citovat
Andreww Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Měla by to být pojistka se šipkou. Dát ji prostě do té nižší polohy. Měl jsem stejný problém. Citovat
tagorarichard Odesláno 13. září 2010 Odesláno 13. září 2010 stejny jako kdyz prepojujes pojistku at tihraje radio i pri vypnutem klicku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.