Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: shark734

no ak pocitam ze ma odber tych 20mA,

napatie 14V tak odpor vychadza na 205ohm

ak napatie 12V tak 105ohm

ja by som tam dal tak 180ohm...to este LEDky znesu:myslim

Nasiel som taky prog na ratanie :D

:roker

Odesláno

:D no ibaze to sa rata inak

SERIA rovnaky prud/rozne napatie, cize ked mas 3 LED do serie tak sa ubytky napati spocitaju...Vzorec na odpor je takyto (14V-3,3V-3,3V-3,3V)/0,02A

PARALELNE rovnake napatie/rozny prud...prudy sa spocitaju, Vzorec: 14V/(0,2A+0,2A+0,2A)

Odesláno

No a este som nasiel ze zadna ziarovka ma 12V

model 12v-W5W takze tam s 14V asi tazko pocitat nie?

a v tom pripade tych 150ohm.. moze stacit odpor?

Odesláno
Původně zaslal: jarson

znie to celkom jednoducho tak idem pozrieť nejaký ten LED pásik. Už som nasvietil klučky v interiery podľa návodu tu na fóre a bez problému...

Vies mi poradit kde to najdem?

Odesláno

Kenedi: vsetko v aute je na 12V a pritom tam je 14(nehovorim ze v kazdom aute)...ak budes ratat s tymi 12V tak to bude na ukor zivotnosti LED...daj tam aspon tych 180ohm, na svietivost to zasadny vplyv mat nebude

[upravil dne 13/8/10 shark734]

• O 4 měsíce později...
Odesláno

mám to už dlouho koupil jsem led pásky bíle na ebay a mám pod nohami a v kufru na plátu taky bíle kufr jsem zapojil na světlo co je v kufru. a v interieru jsem natáhl kabel od stropního světla.....

Odesláno

no takze.. potiahnut kabe z napajania stropneho svetla cez dvere -> spetak okienko a navrtat dierku co spodku spetaku :D a wuala.. takto nejak.. :D

len ci sa ked to dam do spetaku potom neznizi kvalita svetla stropneho :D a raz som chcel rozobrat stropne a to bolo na dlhe lakte tak som to vzdal :D

Odesláno
mám to už dlouho koupil jsem led pásky bíle na ebay a mám pod nohami a v kufru na plátu taky bíle kufr jsem zapojil na světlo co je v kufru. a v interieru jsem natáhl kabel od stropního světla.....
tak nieco podobne by som chcel spravit aj ja...nemohol by si sem hodit zopar fotiek hlavne osvetlenia pod nohami dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...