vanhalf Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 Cavko, potrebujem surne radu, neviem si poradit s mojou 207 1,4 8v po otoceni klucika do prvej polohy by sa malo zopnut palivove cerpadlo, ale nezapne sa je proste ticho. Ked otocim klucik do polohy startovania tak iba pod volantom nieco tukne ale nic sa nedeje. Najprv som si myslel ze je to imobilizer ale potom s mi dakym zazracnim sposobom podarilo nastartovat ked som sa rypal v kabloch pri poistkovej skinke v motorovom priestore tak som pocul ako sa zaplo cerpadlo a dalo sa aj nastartovat akurat ze za par sekund zdochol, a keby bol vadny imo tak uz ked motor bezi nemoze predsa sposobit ze zdochne nie? Baterku som kupil novu a aj som vycistil kontakty, taktiez som meral na starteri ci je 12 v tak to jo ok. Je mozne ze je to multifunkcne rele? (ale zase to by sa len nezaplo cerpadlo ale starte by tocil) alebo zeby vadna riadiaca jednotka? (ale nevim ci riadiaca jednotka riadi cerpadlo a starter) Citovat
vanhalf Odesláno 12. srpen 2010 Autor Odesláno 12. srpen 2010 tak kontroloval som ten snimac otacok, teda dufam ze to je toto: vycistil som kontakty tech. benzinom a meral som merakom ci neni na kontaktoch skrat, nebol a nebol tam ani ziadny odpor, takze nevim ci je to dobre alebo zle, ako sa da odtestovat ci je ok? Citovat
vanhalf Odesláno 12. srpen 2010 Autor Odesláno 12. srpen 2010 Idem to mrknut napôisem ako som pochodil .. ak by to nepomohlo nasiel by sa tu niekto s C.budejovic kto by sa mi prisiel nato mrknut najlepsie aj s diagnostikou? volal som uz asi do vsetkych servisou v okoli a nikto mi to nech prist diagnostikovat iba odtiahnut.. Citovat
vanhalf Odesláno 12. srpen 2010 Autor Odesláno 12. srpen 2010 No takze snimac som vymontoval vycistil , na konektoroch som nameral 470 ohmov zamontoval som spatky ale nic sa nezmenilo, potom som meral napatie na konektoroch palivoveho cepadla tak uzemnenie je ok a je tam jeden asi napajaci kabel (taky do ruzova a najhrubsi) tam bolo 0v a bol tam este jeden (tenky) tam bolo cca 4 v Citovat
Guest servisman Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 koukal jsem kolik by měl míti ten tvůj snímač 550 ohm,ale to by nemělo vadit taková malá odchylka Citovat
vanhalf Odesláno 12. srpen 2010 Autor Odesláno 12. srpen 2010 No takze to vyzera ze je to ok ale potom nechapem co to blbne, nedavno som sa pristahoval do c. budejovic a takto zacalo strajkovat... ak nezozeniem niekoho kto by mi to prisiel zdiagnostikovat tak to budem musiet dat odtiahnut do servisu Citovat
Guest servisman Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 přes dia to něco našlo ,BSI chybičky co se týče spíš světel,řj motoru chyby nenačetlo,auto prostě ani necvakne ani startér se netočí ani pal.čerpadlo.Co jsme vyzkoušeli dvojrelé je funkční na mým autě šlape bez závad.Probrali jsme co a jak a kde by byla asi chyba ,říkal že měl vodu jak je poj skřínka u aku,takže chyba by měla býti někde v ní. Co dál uvidíme, Citovat
vanhalf Odesláno 13. srpen 2010 Autor Odesláno 13. srpen 2010 Takze v prvom rade dakujem honza406 za ochotu no vyzera to tak ze je to chyba poistkovej skrinky tak som ju trosku otvoril najprv iba kusok ale to mi velmi nepomohlo tak som to utvoril uplne.. ale ani to mi velmi nepomohlo Citovat
vanhalf Odesláno 16. srpen 2010 Autor Odesláno 16. srpen 2010 Taak dnes som zapojil novu poistkovu skrinku a auto slape ako dabel dakujem honza406 za pomoc, usetril si mi kopec penazi za servis Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.