Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim,

mam evidentne problem s klimou, ktory suvisi so saharou. Sahara mi nefunguje, lebo sa mi v zapche na dialnici prehrieva motor. Nefungovala ani klima, tak som ju dal doplnit. Avsak po doplneni asi polovicky chladiva technik zistil, ze nespina kompresor, takze je problem niekde v elektrike. Nasiel som tu na fore nejake prispevky, ale moc sa do toho nerozumiem a neviem kde sa co nachadza. Skusal som aj stiahnut nejake el. schemy od Ferryho ale nefunguje to. Nejak som sa dostal ku relatkam pri sahare na pravo. Modre realtko velmi nespinalo tak sme ho s otcom otvorili, kedze on je elektrikar, a zistilo sa ze ak rucne zopneme relatko, tak funguje aj sahara aj klima. Problem je vsak, ze klima sa nezopina po stlaceni AC tlacitka v kabine a sahara sa automaticky nespusta po prehriati motora. Velmi by som uvital nejake podrobnejsie rady co s tym a elektricku schemu klimatizacie. vdaka

mpdiesel

Odesláno

kedze mi nejako nezobrazuje typ auta, tak mam Peugeot 406 Break 2.0 HDi, r.v. 2000, VIN: VF38ERHZF81261982. dakujem za odpovede

mpdiesel

[upravil dne 7/8/10 mpdiesel]

Guest frenky64253
Odesláno

mne to tiez robilo rele v BSI na dia. mi tam nieco poletovali a za 10 min. aj s odstrojenim a zlozenim klima fachcila aj so saharou.,

• O 1 měsíc později...
Odesláno

cauko,

dakujem tomuto super foru za rady. bolo to vadne relatko na bsi. v peugeote odo mna pytali 490 EUR + 60 EUR za diagnostiku. Nove realtko som kupil za 1,20 EUR + 10 EUR za pracu chlapikovi co mi to spravil. Dik este raz. A este jeden postreh: tu bsi jednotku ide lahko otvorit. aspon ja mam na tom ciernom plastovom obale zapadky a nemusel som ten kryt vylamovat.

mpdiesel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...