Brandy20 Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 TAk si to nemente v takych drahych servisoch, cena skla neni az tak draha, ale oni si nahodia a este aj za tu pracu, a potom je to zavratna sumu. Vsak preboha, každy snad pozna nejakého mechanika, nie?? Ked som sa bol pytat u znameho, predo mnou volal niekomu na moravu, povedal mu ze chce nemecke sklo na 407 s GPS, r2006, s dazdovym senzorom a on mu povedal sumu 200€, kde + praca, a nejake potrebne somariny a povedal ze 230,-€. Este sa mi smial, ze pred nedavnom menil sklo na audine A6 r2006 a tam nebolo to sklo take drahe. Jednoducho nas v servisoch riadne zdieraju Citovat
andy 3823 Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 nahodia si.. ešte aj za: \"Dobrý deň\" Citovat
marecikRC Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 je potrebne po vymene celneho skla dat na diagnostiku kedze mam tam svetelny a dazdovy senzor? - a nemate niekto cerstve info o cene celneho skla na 407 so senzorom dazda a svetla Citovat
TheJaro Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 je potrebne po vymene celneho skla dat na diagnostiku kedze mam tam svetelny a dazdovy senzor? - a nemate niekto cerstve info o cene celneho skla na 407 so senzorom dazda a svetla Nemusíš nič nerobiť,stačí dať všetko naspäť a jazdíš.Ja som menil v oktobri Citovat
marecikRC Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 tak to je super, a cenu skla my vies povedat Citovat
TheJaro Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Mne to robil kolega z roboty a stálo ma to 200 eur aj z robotou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.