stanko.z Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 ahojte. prosim vas poradte mi niekto. v mojej 406-ke mam original autoradio na CD a mam takyto problem. ked motor nie nastartovany CD-cko mi hra ale ked nastartujem, CD uz hrat nechce. alebo ked pocas jazdy vlozim do radia CD, taktiez nechce hrat. vie mi niekto s tymto problemom poradit??? vopred diky Citovat
mark001 Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 ahoj , nemas nahodou CD menic alebo nejaku nahradu CD menica? Bo to iste robi aj mne ale len ked mam zapojeny namiesto CD menica Xcar link. Citovat
stanko.z Odesláno 5. srpen 2010 Autor Odesláno 5. srpen 2010 no co ti ja viem co tam mam zapojene, este som to otvorene nemal. ale cd menic urcite v aute nemam. Citovat
mark001 Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Ten Xcarlink je nahrada za cd menic (namiesto cd je na SD karty a USB kluc ). Mne sa to zacalo spravat rovnako odkedy ho tam mam zapojeny, neriesil som to bo CD uz nepouzivam, aj ked zaujimalo by to aj mna preco to tak blbne. Citovat
stanko.z Odesláno 5. srpen 2010 Autor Odesláno 5. srpen 2010 alebo zeby som to tam mal niekde zapojene aj ked nemam ziadny vyvod na SD kartu a USB kluc. je dost mozne ze to bude schovane za radiom??? Citovat
stanko.z Odesláno 5. srpen 2010 Autor Odesláno 5. srpen 2010 vies, ja to auto mam 2 tyzdne, takze preto este moc o nom neviem. to ti pisem len pre informaciu aby si si nemyslel ze som nejaky .... Citovat
MiliVFR Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 cd menic najdes vzadu v kufru nalevo pod tapecem,,nebo x-link [upravil dne 5/8/10 MiliVFR] Citovat
h4wk3y Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 spis to vypada, ze spatne cte CDromka, kdyz se auto klepe.... vytahnout radio a stouratkem do ucha namocenym v isopropylu prostourat optiku laseru... Citovat
Tosho27 Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 to co napisal h4wk3y pomohlo aj mne. roblo mi presne to iste. Radio som vybral zlozil kryt radia a vatovou tycinkou namocenou v liehu som vycistil sosovku laseru. Je tam trosku blbi pristup ale da sa to. Citovat
stanko.z Odesláno 6. srpen 2010 Autor Odesláno 6. srpen 2010 dik za radu, vyskusam a dam vediet ci to pomohlo Citovat
mark001 Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Vycistenie mne nepomohlo , sprava sa to stale rovnako CD cita ked je auto vypnute ale ako nahle zapnem motor a ani sa nepohnem z miesta CD ani necukne Citovat
stanko.z Odesláno 6. srpen 2010 Autor Odesláno 6. srpen 2010 no co, tak to radio aspon vyberiem a skusim vycistit a ked tak, dam si tam svoj Pioneer, co som mal aj v starom aute, ale budem musiet najskor kupit ten plastovy medzikus. Citovat
stanko.z Odesláno 6. srpen 2010 Autor Odesláno 6. srpen 2010 dnes som vybral radio von, otvoril som ho a vycistil som laserovu cocku vatovou tycinkou, ktoru som namocil do CLIN-u, to je to cim sa okna umyvaju a teraz mi CD hra uz stale, aj ked nastartujem. diky vsetym za radu, ktori mi poradili. [upravil dne 6.8.2010 stanko.z] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.