wlado345 Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 chalani prosim vas viete mi niekto poradit, huci mi v prevodovke pri zaradenej 2 a 3, ale iba ked idem dole kopcom alebo spomalujem, a ked pridam tak to prestane, neviete cim to moze byt? mam 2.0l HDI 80kW Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Máš dost oleje v převodovce, kolik máš najeto/měnil jsi někdy? Přikládám obrázek z Jak na to, kde jsou vidět výpustní a kontrolní místa převodvky, tak kdyžtak zkontroluj stav.. [upravil dne 4/8/10 Michel Cuisseau] Citovat
wlado345 Odesláno 4. srpen 2010 Autor Odesláno 4. srpen 2010 dik za radu, zajtra to mrknem, ma najazdene nieco cez 120000 (r.v. 2003) a neviem ci bol olej niekedy meneny, kupil som ho len nedavno. Inak pri skusobnej jazde som si to vobec nevsimol, az ked som si auto na druhy den odvazal hmmm Citovat
shark734 Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 moze to byt aj dvojhmotnostny zotrvacnik...je to tu riesene x krat staci hladat Citovat
Tomáš Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Původně zaslal: shark734 moze to byt aj dvojhmotnostny zotrvacnik...je to tu riesene x krat staci hladat Souhlasím......setrvačník dělá pěknej bordel teď to akorát řeším:( Citovat
wojtěch Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 mi to dělá 5tka tak dneska jsem rozdělal převodovku a zjistil jsem že mam vylámané zuby na kolečku od 5tky.. tak teď scháním kolečko.. :-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.