Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zouzisova 406 coupe - příprava na letní sezónu

Recommended Posts

Odesláno

Přemýšlím, že bych zatmavil zadní okna. Boční jsou v klidu, ale neví někdo jak bych měl zatmavit to zadní sklo? Jak tam dostat fólii, aby se nepokrčila? U předchozího auta jsem boční skla udělal v pohodě, ale zadní, to byl porod. Folie byla u krajů pokrčená a za boha z ní nešly vytlačit bublinky...

Odesláno

Včera jsem přezul, nalil nemrzku, tak mě už ten první snížek nezarazí :)

Dnes nový brzdy - Kotouče a desky ATE.

Starej kotouč, totálka....

snc00571.jpg

Moje super destičky, okousaný, popraskaný´

snc00572z.jpg

snc00573.jpg

A novej... Celkem rozdíl :)

snc00575f.jpg

snc00576.jpg

Odesláno

Netušil jsem, že když mám desky smetený, tak mi to píše závadu ABS FAULT - po výměně už je vše v pořádku... Jsem si myslel, že mi to má napsat něco jinýho, nebo alespoň rozsvítit kontrolku.. Ale nic z toho. Jen ABS FAULT.

• O 2 týdny později...
Odesláno

No právě že ne. Rozsvítil se vykřičník a kontrolka ABS. Pípalo to a psalo jak blbý ABS FAULT. Po výměně kotoučů a desek nic. Desky byly kaput, drátky prodřený. No, teď mám od toho klid, to je hlavní. Jak to začne znova, tak mě asi jebne :)

:papa

Odesláno

Zdravím. Najde se tu někdo, kdo by mi poradil, jak nalepit folii na zadní sklo? Boky si udělám v pohodě sám, ale ze zadního skla mám stracha - u bývalýho auta se mi udělaly podlouhlý bublinky u krajů, který nešly za nic vytlačit... Díky za rady.

Odesláno

mno... sakra.. pro mne cely auto je za dvojku.... takze cca kdzy to tak vezmu ze to nebude vic jak par stovek... muj predpoklad jsou tak 4kila... moznam mene?

On teda pouziva suntek.. protoze je to celkem dobry nemo 3M...

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...