.mycTD Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Původně zaslal: P607Olda Technik STK potřebuje vyhodit nějaké procento aut. Nevyhodí servisáka, který mu tam každý den vozí jedno až dvě auta (mohl by nedejbože začít jezdit ke konkurenci). Vyhodí soukromníka. To vůbec nesouvisí s technickým stavem - něco se vždycky najde. Píšu to z vlastní zkušenosti - s 306 jsem tam (já blbec) poslal syna (21 let) s tím, že je vše v pořádku. Tak ho vyhodili pro dlouhý krok ruční brzdy. Jel ihned do servisu, tam se divili, co je, volali technikovi na STK, co vlastně se mu nelíbí a nic neseřizovali. Napodruhé už syn prošel, tedy bez jakéhokoli technického zásahu. Na druhé straně - když jsem na STK poslal servisáka, tak prošel vždy. Píšeme zde vlastní zkušenosti - někdo je musí teprve nasbírat. technik nepotrebuje vyhodit zadne procento, technik ti potrebuje akorat dokazat, ze bez uplatku to pujde tezko. ale nastesti koukam, ze vetsinova spolecnost to bere jako normu, takze je to vlastne v poradku... Citovat
anthraX306 Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 Né v pohodě, to já mu tam nechal přes víkend su v práci takže ho nepotřebuju a on s tím v pondělí jede na to STK tak ať ho furt nepřevážím:super Citovat
Pata Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 mám zkušenost, že je technická a technická. S motorkou jsem musel jet tady k nám, protože byly otřesné lijáky, technik 20 minut svítíl lampou pod kapoty, pak do brzdičů a k novým brzdovým deskám mi oznámil, že ty desky jsou na výměnu a co s tím hodlám dělat... to samé prý vzadu a korunu tomu nasadil, když při pohledu pod kapoty prohlásil, že ten motor vypadá upravený a že jestli jsem s tím něco dělal Na motorce není ani vada, na tom si zakládám, nedokážu si představit, kdybych si ji nechával servisovat a nemohl dát ruku do ohně, v jakém stavu jsou jednotlivé díly... Minulé pondělí jsme byli na STK se Smartem, už jinde, emise jak miminko, pak klasika - podvozek, brzdy, světla. Nesvítila mi jedna dodělávaná mlhovka, technik měl pochopení - bez problémů, popřání pěkného dne a bylo [upravil dne 3/8/2010 Pata] Citovat
dolly1010 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Podobný téma http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=75796 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.