tutiss Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 zdravim peqeotakov! Potreboval by som poradit .mal som vybrate podavacie cerpadlo z nadrze ked som ho namontoval spat ,este chvilu ukazoval stav nafty dobre ale po niekolkych startoch vyletela rucicka na pristrjovke na pol nadrze a od vtedy sa nepohla .ked manualne hybem s tym snimacom rucicka sa ani nehne .myslim ze ten kontakt coje tam ten bezec je v poriadku.ako pracuje ten snimac??udajne je v nom akysi tenky drot ktory som asi poskodil chcel by som to este raz rozobrat .da sa to nejako opravit ??pomoooooooc!!!!!! Citovat
zolco Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 Nazdar! Kde najdeš ten drot ktory si pretrhol,zospajkuj ho! Citovat
tutiss Odesláno 7. srpen 2010 Autor Odesláno 7. srpen 2010 teraz som sa vratil z chorvatska .auto ide ako hodinky , len ten plavak blaznivy ma rozculuje.natankoval som plnu nadrz a rucicka vyletela na maximum.ukazovalo mi to dobre az do pol nadrze , potom sa rucicka dalej ani nepohla .co som sa dopocul , tak by na tom snimaci mala byt nejaka uhlikova vrstva po ktorej chodi ten bezec a ta je zrejme poskodena .aj sa to tak sprava .kde je este dobra tam to funguje , a tam kde je uz vydrata v tych miestach to uz neukazuje .to je moj nazor .ci sa to da nejak opravit netusim ...... uvidime ..... ak niekto pozna tento pproblem moze napisat ...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.