Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

hdi2,00 snimac plavaku v nadrzi oprava...

Recommended Posts

Odesláno

zdravim peqeotakov!

Potreboval by som poradit .mal som vybrate podavacie cerpadlo z nadrze ked som ho namontoval spat ,este chvilu ukazoval stav nafty dobre ale po niekolkych startoch vyletela rucicka na pristrjovke na pol nadrze a od vtedy sa nepohla .ked manualne hybem s tym snimacom rucicka sa ani nehne .myslim ze ten kontakt coje tam ten bezec je v poriadku.ako pracuje ten snimac??udajne je v nom akysi tenky drot ktory som asi poskodil chcel by som to este raz rozobrat .da sa to nejako opravit ??pomoooooooc!!!!!!

• O 2 týdny později...
Odesláno

teraz som sa vratil z chorvatska .auto ide ako hodinky , len ten plavak blaznivy ma rozculuje.natankoval som plnu nadrz a rucicka vyletela na maximum.ukazovalo mi to dobre az do pol nadrze , potom sa rucicka dalej ani nepohla .co som sa dopocul , tak by na tom snimaci mala byt nejaka uhlikova vrstva po ktorej chodi ten bezec a ta je zrejme poskodena .aj sa to tak sprava .kde je este dobra tam to funguje , a tam kde je uz vydrata v tych miestach to uz neukazuje .to je moj nazor .ci sa to da nejak opravit netusim ...... uvidime ..... ak niekto pozna tento pproblem moze napisat ......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...