Lumir Odesláno 7. listopad 2004 Odesláno 7. listopad 2004 Zdravim, pred 14 dny mi ukradli P406. Rad bych si koupil novou a treba si pro ni i zajel ven. Tyden uz lezim na internetu, prolezam weby v nemecku,holandsku,belgii a nikde nenachazim ani jeden model, ktery by byl cenove podobny tem, ktere se pravidelne objevuji v Annonci.(=vse je v zahranici drazsi) Jedina vysvetleni, co mne napadaji, jsou: - ti, co prodavaji levneji, neinzeruji pres web - na techto webech je predrazeno => nenasel jsem ty spravne weby Pokud by se nasel nekdo, kdo vi jak to chodi, event. kde se daji najit weby s \"normalnimi\" cenami, byl bych mu vdecny. Diky Lumir Citovat
marek 406 Odesláno 7. listopad 2004 Odesláno 7. listopad 2004 S těma cenama je to fakt průser. Občas se něco objeví levnější. Měls to auto nějak zabezpečený ? Citovat
kveton Odesláno 8. listopad 2004 Odesláno 8. listopad 2004 no ja jsem koukal na mobile.de a nebylo to tak hrozny, mely tam napr. P406 rv2002, 2.2HDi, full vybava za 8000Euro, to se mi nezda az tak moc Docela mi cukala ruka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.