Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Luger: Sice to jde sešroubovat, ale jak se do sedaček pořád leze tak se to většinou povolí a sedačky maj na tom rámu \"vakl\". Když si koupíš sedačky, tak mi dej vědět, uděláš si vejlet ke mě do Liberce, dáme kafe, pokec a pak na to vlítnem u mě na servisu. Za odpoledne je to hotový a mastíš domu :)

Jinak jak tu už bylo řečeno, většina těch sedaček jsou nesklopitelné a mají pevné záda. Ale ty sedačky jsou v dost případech odvozené ze soutěžních sedadel a ty mají ůhel sedák s opěradlem dobře vymyšlenej, takže se to dá přežít. Já mám SPARCA SPRINT a nemůžu si je vynachválit. 800km s 1 přestávkou a celkem v pohodě.

Odesláno
Napsán autorem Luger

No pak joooo... já nevím, musel bych to vidět, takhle vím prdlajs... Stejně teď všechny peníze spolkne zimní obutí, tlumiče a přední náprava... Áchjooooo :(

No pokud bys to chtel nechat namontovat, tak samozrejme neni problem. Jeslti by treba Honza nemel cas ;), tak ti to muzu zaridit v praze...

Kazdopadne pokud mas zalusk na tlumice a nemas jeste vybrane, tak ti muzu nabidnout OMP tlumice - predni - 3823,-/ks a zadni - 2837,-/ks :)

Odesláno
Napsán autorem Honza

Luger: Sice to jde sešroubovat, ale jak se do sedaček pořád leze tak se to většinou povolí a sedačky maj na tom rámu \"vakl\". Když si koupíš sedačky, tak mi dej vědět, uděláš si vejlet ke mě do Liberce, dáme kafe, pokec a pak na to vlítnem u mě na servisu. Za odpoledne je to hotový a mastíš domu :)

Jinak jak tu už bylo řečeno, většina těch sedaček jsou nesklopitelné a mají pevné záda. Ale ty sedačky jsou v dost případech odvozené ze soutěžních sedadel a ty mají ůhel sedák s opěradlem dobře vymyšlenej, takže se to dá přežít. Já mám SPARCA SPRINT a nemůžu si je vynachválit. 800km s 1 přestávkou a celkem v pohodě.

No ja mam moje Sabelty uz 3 roky sesrubovane a zatim mi nic nepovolilo...

Na jaro se chystam na ty Experty a budu to opet srubovat :D

To svareni se mi zda dost drasticke... obzvlast kdys je chces odmontovat...

Odesláno
Napsán autorem Honza

Teď si mě asi nepochopil. Nemyslim přivařit do podlahy. Ale svařit ten pomocnej rám a na něj přišroubovat sedačku.

To jsem si taky puvodne myslel :)

Ale jak si zacal mluvit o tom ze se to zacne casem povolovat a je lepsi to privarit, tak uz jsem si myslel ze to tam chces privarit cele :D

Odesláno

Ne vařit do sedačky se mi zda taky dost humpolácký. Jen povařit ten rám. On když je štoubovanej tak je v něm 4-8 šroubů plus 4 do sedačky a 4 do podlahy a to už je moc a pak vznikaj vůle. :)

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...