Honza Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Luger: Sice to jde sešroubovat, ale jak se do sedaček pořád leze tak se to většinou povolí a sedačky maj na tom rámu \"vakl\". Když si koupíš sedačky, tak mi dej vědět, uděláš si vejlet ke mě do Liberce, dáme kafe, pokec a pak na to vlítnem u mě na servisu. Za odpoledne je to hotový a mastíš domu Jinak jak tu už bylo řečeno, většina těch sedaček jsou nesklopitelné a mají pevné záda. Ale ty sedačky jsou v dost případech odvozené ze soutěžních sedadel a ty mají ůhel sedák s opěradlem dobře vymyšlenej, takže se to dá přežít. Já mám SPARCA SPRINT a nemůžu si je vynachválit. 800km s 1 přestávkou a celkem v pohodě. Citovat
Viashino Odesláno 9. listopad 2004 Autor Odesláno 9. listopad 2004 Napsán autorem Luger No pak joooo... já nevím, musel bych to vidět, takhle vím prdlajs... Stejně teď všechny peníze spolkne zimní obutí, tlumiče a přední náprava... Áchjooooo No pokud bys to chtel nechat namontovat, tak samozrejme neni problem. Jeslti by treba Honza nemel cas , tak ti to muzu zaridit v praze... Kazdopadne pokud mas zalusk na tlumice a nemas jeste vybrane, tak ti muzu nabidnout OMP tlumice - predni - 3823,-/ks a zadni - 2837,-/ks Citovat
Viashino Odesláno 9. listopad 2004 Autor Odesláno 9. listopad 2004 Napsán autorem Honza Luger: Sice to jde sešroubovat, ale jak se do sedaček pořád leze tak se to většinou povolí a sedačky maj na tom rámu \"vakl\". Když si koupíš sedačky, tak mi dej vědět, uděláš si vejlet ke mě do Liberce, dáme kafe, pokec a pak na to vlítnem u mě na servisu. Za odpoledne je to hotový a mastíš domu Jinak jak tu už bylo řečeno, většina těch sedaček jsou nesklopitelné a mají pevné záda. Ale ty sedačky jsou v dost případech odvozené ze soutěžních sedadel a ty mají ůhel sedák s opěradlem dobře vymyšlenej, takže se to dá přežít. Já mám SPARCA SPRINT a nemůžu si je vynachválit. 800km s 1 přestávkou a celkem v pohodě. No ja mam moje Sabelty uz 3 roky sesrubovane a zatim mi nic nepovolilo... Na jaro se chystam na ty Experty a budu to opet srubovat To svareni se mi zda dost drasticke... obzvlast kdys je chces odmontovat... Citovat
Honza Odesláno 12. listopad 2004 Odesláno 12. listopad 2004 Teď si mě asi nepochopil. Nemyslim přivařit do podlahy. Ale svařit ten pomocnej rám a na něj přišroubovat sedačku. Citovat
Viashino Odesláno 13. listopad 2004 Autor Odesláno 13. listopad 2004 Napsán autorem Honza Teď si mě asi nepochopil. Nemyslim přivařit do podlahy. Ale svařit ten pomocnej rám a na něj přišroubovat sedačku. To jsem si taky puvodne myslel Ale jak si zacal mluvit o tom ze se to zacne casem povolovat a je lepsi to privarit, tak uz jsem si myslel ze to tam chces privarit cele Citovat
Honza Odesláno 14. listopad 2004 Odesláno 14. listopad 2004 Ne vařit do sedačky se mi zda taky dost humpolácký. Jen povařit ten rám. On když je štoubovanej tak je v něm 4-8 šroubů plus 4 do sedačky a 4 do podlahy a to už je moc a pak vznikaj vůle. Citovat
rider... Odesláno 24. leden 2005 Odesláno 24. leden 2005 kdybyste měl někdo zájem, tak mam doma skořepinu jacky autosport. Červená. Stála 4000 a prodám ji do 3000. Mail: Levap.sm@seznam.cz Citovat
Honza Odesláno 24. leden 2005 Odesláno 24. leden 2005 Ja mam na prodej dvě Sparca Junior. černé v pěkném stavu. Cena 7500,- za obě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.